2410
2553
عنوان

به نظر شما آسون تربن شغل کدومه

860 بازدید | 61 پست

بچا امروز رفته بودم‌پمپ بنزین تو اون چند دقیقه اونقدر بوی بنزین به دماغم خورد سردرد گرفتم.

داشتم باخودم فکر میکردم چه جوری اینجا چندین ساعت کار میکنن

به هر کاری فکر میکنم سختی های زیاد داره

جوشکاری نانوایی بنایی

معلم ها که با کلی بچه باید سروکله بزنن حتی کارهای اداری هم فکر وچشم آدم درگیره

به نظر شما چه شغلی از همه راحتر وبهتره؟

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
هر شغلی سختی خودشو داره  من خودم گلفروشی دارم دهنم سرویس هست شغل آسون فکر نکنم باشه

واقعا گل فروشی که شغل رمانتیک وآرومی به نظر میاد

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
2637

املاکی ها

سختی کارشون پر حرف بودنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ادمین

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
2604