2777
2789

نداریم 😐

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ندارم😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حوصلم نمیاد پاشم عکس بگیرم بس ک درد دندون کشیددددددم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

ی کراپ کت خریدم ولی رو تن خیلییی خوشگله ک عکس ندارم

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
عزیزم اینجا هیچکی لباس نداره  اصلا چندین ساله مانتو نخریدن .

اخه توخیابونا همه مانتو دخترونه میپوشن من همش رسمی یه جوری میشم انگاراومدم اوروپا الان چراهیچی؟😂

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

عزیزم من شما رو یادمه چند وقت پیش تاپیکت پر بازدیدم شد .  گفتی اصلا همسرت نمیزاره بچه دار بشید ...

اره از بس همسرم شکاکه و بدبینه دوستام گفتن اطلاعات پروفایلتو عوض کن یهو نشناستت بیجاره شی

ماشاله ب حافظت پاییز بود اون تاپیکم گفتم میخوام طلاق بگیرم

ی مدت خوب شد الان بدتر از اون روزا نمیدونی چه حالی دارم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اره از بس همسرم شکاکه و بدبینه دوستام گفتن اطلاعات پروفایلتو عوض کن یهو نشناستت بیجاره شی ماشاله ب ...

امیدوارم شدم به حافظم چون جزئیاتو هم یادمه 😂

عزیزدلم ان شالله زندگیت درست بشه .زنانگی یاد بگیر 😍

زنانگی عجیب ادمو قدرتمند میکنه . میدونی همه چی ذهن ادماست . مطمئن باش ذهنت باعث میشه اخلاق بد همسرتو جذب کنی .بدی از ذهنته نه از همسرت 

بدیاشو فراموش کن و از ته قلبت ببخشش. کلا سعی کن انتظاراتتو از همسرتم پایین بیاری و فقط سعی کنی از لحظه هات نهایت شادی رو ببری . وقتی کوچکترین خوبی هم بهت میکنه از صمیم قلب تو دلت سپاسگزاری کن ازش . کلا به محض اینکه شروع به دوس داشتن خودت و روح و روانت بکنی و از کسی کینه بدل نگیری معجزات اتفاق میوفته .خودتو لایق عشق و زندگی شاد بدون 

اگرم خواستی کتاب خوبی میتونم معرفی کنم 🥰

اخه توخیابونا همه مانتو دخترونه میپوشن من همش رسمی یه جوری میشم انگاراومدم اوروپا الان چراهیچی؟😂

منم عید دوتا کت خریدم ژاکارد حالا گرمه نمیشه پوشید باید تابستونی بخرم دوباره

کمدم پر مانتوعه ولی همش بلنده لامصب چرا بلند مد نمیشه خوووو😭

شوخی بود اخه اینجا همه ناله میکنن و فک میکنن اگه بگی مانتو خریدن چشم میخورن 😂😂

من بیشتر مانتو کتی رو دوس دارم یا شومیز مانتویی 😁

امیدوارم شدم به حافظم چون جزئیاتو هم یادمه 😂 عزیزدلم ان شالله زندگیت درست بشه .زنانگی یاد بگیر 😍 ...

منم مثل شما حافظم خوبه معمولا

ولی کاربریتون عوض شده 

مرسی عزیزم ❤❤🥰

حتما معرفی کن الان چندتا کتاب آنلاین رو شروع کردم

ولی همسرم خیلی خیلی سرد شده ازم دور شده اخرین بار هفته پیش خیلی کتکم زد 

دنبال مشاور خوبم این هفته حتما باید برم.امیدوارم نتیجه بده همسرم ک خودش دیگه کاملا بریده از من

دیشی با دوستاش رفت شمال حتی ب من خبر نداد تلفنم زدن رد تماس زد ولی امروز تا ظهر برگشت و یه عالمه خرید کرده بود از بازارمحلی میوه سبزی و زیتون مرغ و ماهی اینا 

من با اینکه این همه اذیتم کرده هر بار من میبخشم میرم طرفش

ولی امروز رفتم اصلا بغلم نکرد خیلی سرد بود 

منم مثل شما حافظم خوبه معمولا ولی کاربریتون عوض شده  مرسی عزیزم ❤❤🥰 حتما معرفی کن الان چندت ...

میدونی عزیزم اگه زنانگی داشته باشی یه نیروی خیلی قوی ازت محافظت میکنه ک دیگران حتی نمیتونن بهت کوچکترین بی احترامی کنن چه برسه به اینکه کتک کاری بشه 🤦‍♀😃

زنانگی + عزت نفس میتونی یه بهشت تو این دنیا برای خودت درست کنی 

قدم اول بخششه ، ببخشش بخاطر روان و آرامش روح خودت . بعدش یه شب چند ساعتی رو وقت بزار سر سجاده و برای همسرت خیر و برکت و عشق و آرامش بخواه با شادی و از ته ته دلت براش دعاهای خیر کن 

اینطوری دلت ازش صاف میشه و اتفاقات مثبت رو جذب میکنی 

کتاب مجموعه قوانین جذب در روابط از استر هیکس 

کتاب قدرت از راندا برن 

میتونی صوتیشونم گوش بدی تو نت هست فک کنم رایگانم باشه اگرم رایگان نباشه زیاد هزینه نداره 

برای تقویت عزت نفستم هرروز چندین ویژگی خوب خودتو ازش قدردانی کن . عاشق تک تک سلولات باش 

بعدش غرق شادی و خوشبختی میشه زندگیت