2777
2789

فکرشو کنید نیومدن پیش نوه شون ولی رفتن ملاقات خواهر جاریم.تازه شوهرم زنگ زد غیر مستقیم گفت دخترم تو رختخوابه. شما باشید چیکار میکنید؟شوهرم پشتمونه اگه باهاشون دعوا هم کنم تاثیری تو زندگی خودم نداره

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

عمل بینی که دیگه عیادت نداره به نظرم 

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای زایمان منم نیومدن ولی جاریمو رفتن بیمارستان لگنم زیر پاش گذاشتن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بی محلی ولی یه جا به روشون بیار که فکر نکنن نمیفهمی

مادرشوهر منم همینطوره 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
محلشون ندید چند وقتی خونشون نرید 

همیشه اینجوری با بی محلی ناراحتم میکنن مدتی نمیرم اصلا کاش کلا نرم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
بی محلی ولی یه جا به روشون بیار که فکر نکنن نمیفهمی مادرشوهر منم همینطوره 

پیام دادم خواهر شوهرم ولی رودررو ببینمشون میگم بهشون چون بی محلی که به ما میکنن به هیچ کدوم از عروساشون نمیکنن همشم چون شوهرم دعوا نمیکنه مثل پسرای دیگشون

اصلا نرو تا خودشون نیومدن

والا حالا که با پیام گله کردم بیانم دیگه بی فایده س . مشک اآن است که خود ببوید

چرا دعوا کنی؟ اگر برگشتن گفتن خوب کردیم دلمون نخواست بیایم چی؟ دخترتو کوچیک نکن ولشون کن فقط بی محلی ...

خودشونم عملی چیزی کنن ما هم نمیریم

خب چرا دعوا کنی ؟ اعصاب خودتو خورد کنی ؟ که چی بشه

آخه هیچی هم نگم همش غصه میخورم وتو فکرم