2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 50 پست
صبح ناشتا زدم

احتمالا لقاح دیر انجام شده که بتا پایینه خیلی  کمرنگه فردا یا پس فردا بزن اگه پررنگ تر شد بارداری 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته گلم به حرف بقیه گوش نده نمیدونم مثبت کاذب و اینا نداریم من هشت روز قبل موعد اینجوری هاله زد پن ...

من از چهارشنبه دارم میزنم..دیروز دو تا زدم هاله داد که توی تاپیک قبلیم هست اما با تاخیر زیاد رنگ انداخت

امروزیه بلافاصله بود اما خیلی بی جوووون و ضعیفه ☹🤒

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
این مثبته شک نکن 

راست میگین؟؟؟ مچکرم از انرژی مثبتت و نگاهه خوشبینانتون👌

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
من از چهارشنبه دارم میزنم..دیروز دو تا زدم هاله داد که توی تاپیک قبلیم هست اما با تاخیر زیاد رنگ اند ...

بی بی چک اول من هاله ای داشت ک تو عکسم معلوم نبود فقط با یه چشم بینا می‌تونستی ببینی ولی باردار بودم ... اتفاقا برای منم اولی ها دیر هاله زدن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

تنها اقدامم ششم سیکل بوده

اگر ازون روز که نه از روز یازدهم نهایتا دوازدهمم تخمک گزاری شده باشه و لقاح شده باشه دیگه باید بتا الان خیلی بالا باشه و نشون بده

نگرانیم ازینه

بی بی چک اول من هاله ای داشت ک تو عکسم معلوم نبود فقط با یه چشم بینا می‌تونستی ببینی ولی باردار بودم ...

ای جانم

خداوند حافظ فرشته هات باشه

بی بی چک اول من هاله ای داشت ک تو عکسم معلوم نبود فقط با یه چشم بینا می‌تونستی ببینی ولی باردار بودم ...

دقیقا منم خودمو کشتم تا توی عکس افتاد

تا زمانی که خیس بود نمیفتاد 

مجبور شدن بزارم خشک بشه تا بشه ازش عکس گرفت و بیفته توی قاب عکس

ولی همینحوری دستت بگیری قشنگ و واضحه

راست میگین؟؟؟ مچکرم از انرژی مثبتت و نگاهه خوشبینانتون👌

اره عزیزم رو تجربه خودم گفتم .مهم بالابودن زیاد بتا نیست مهم رشد بتاهست .من سربارداری اولم شش روز قبل موعدم همینجوری زدم بعد نیم ساعت هاله انداخته بود اصلا جدی نگرفتم بعد روزای دیگه هم میزدم میگفتم الکیه تا دیگه تاخیر داشت وازمایش دادم بارداربودم سر این یکی هم که توراهه ۴ روزقبلش زدم بعد یه ربع اینا هاله انداخت مطمئن شدم باردارم .بی بی چک اگه منفی باشه یه روزم بذاری هاله بنفش نمیندازه خط تبخیرهم اصلا رنگش اینجوری نمیشه .

شادزی 
اره عزیزم رو تجربه خودم گفتم .مهم بالابودن زیاد بتا نیست مهم رشد بتاهست .من سربارداری اولم شش روز قب ...

عزیزم

ایشالا بارداریه شیرین و راحتی داشته باشی

😍

از میزان کمر درد دارم نصففف میشم

دلدرد پری هم یک ساعته شروع شده ولی نشدم هنوز

من هر موقه پری میشم تازه نیم ساعت بعد، دلدردم شروع میشه

سرگیجه هم امروز داشتن .مشابه زمان که ابجو میخوری سرت گرم میشه ..اون حالتی چندین بار واسم اتفاق افتاد