2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترسم ازین نیس که باردار نباشم

ترسم ازینه که بتا پایین باشه و مشکلی داشته باشه

چرا باید روز موعد انقد ضعییییف باشه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
یه هاله کمرنگ داره که معمولا خیلی خشک میشه میندازه روز موعد باید پررنگ تر باشه  منفی به نظرم

همزمان با خط کنترل افتاد

ده ثانیه نشد

به خشک شدن نرسید

ولی بی بی های دیروزم هر کدومشون بعد از سه ساعت و نیم هاله پررنگ دادن

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

مرسی از همه شما عزیزان که شرکت کردین و پاسخ دادین

بازم دوستان دیگه نظر کارشناسی یا تجربه مشابه دارن بفرمایید

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230625-151717_gallery_pdfk.jpg

کی زدی اگه ادرار اول صبح نیس بخاطر همین کمرنگه وگرنه هاله نشانه مثبت بودنه.فردا با ادرار اول صب بزن

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
کی زدی اگه ادرار اول صبح نیس بخاطر همین کمرنگه وگرنه هاله نشانه مثبت بودنه.فردا با ادرار اول صب بزن

صبح ناشتا زدم

https://s8.uupload.ir/files/20230625_151314_7xoy.jpg

اینم از یه زاویه دیگه همون بی بی

تو عکس مشخص نیس 

خودش واضحه هاله ش ولی رنگییی نیست

مثبته گلم به حرف بقیه گوش نده نمیدونم مثبت کاذب و اینا نداریم من هشت روز قبل موعد اینجوری هاله زد پنج تا امتحان کردم همینجوری هاله کمرنگ سه روز به موعد بتام۲۰۰شد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

زوووووم باید بکنید تصاویر رو

روی قسمت tزوووم کنید مشخصه 

خودم که گیج شدم نمیدونم مثبته یا نه