2777
2789

دختر دانشجوی دکترا تو ایران و حدودا 30 ساله

پسر حدود 40 ساله دکترا داره و تو آمریکا یه موقعیت شغلی عالی داره

دختر مذهبی نیست و به حجاب اعتقاد نداره اما پسر اصرار داره که دختر توی آمریکا باید حجاب بکنه. دختر هم خلاف میلش باید این رو بپذیره اگه بخواد باهاش ازدواج کنه.

پسر نمی تونه بیاد ایران و همه مراحل آشنایی باید از راه دور باشه. 

پسر خیلی وقته رفته اونجا و الان دیگه گرین کارت داره.

یه نکته نه چندان ریز! پسره قبلا خواستگار خواهر دختره بوده   خواهره ردش کرده چون نمیخواسته بره آمریکا. تنها دلیل همین بوده.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

نه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB