2777
2789
عنوان

بچه ها کیا پزشکی یا دندان می خونن؟

192 بازدید | 14 پست

زمانی که ما کنکور دادیم یعنی بیش از ده سال قبل خیلی بابا نبود که مشاور داشته باشیم. یه سری کتاب کنکور بود و ته تهش دیگه آزمون قلمچی و پشتیبان قلمچی که الکی بود.

الان ولی ظاهرا داشتن مشاور برای موفقیت ضروریه. درسته؟ بچه هایی که پزشکی و دندان قبول میشن چیکارا میکنن؟ از کجا باید مشاور گرفت؟

واسه خواهرزادم می پرسم آخه کسی نیست که راهنماییش کنه

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله چون اون موقع شما کتاب درسی و فول میخوندی آزاد پزشکی قبول بودی برا همون آزاد الان رقابت نیس 

جنگه رسما

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بله چون اون موقع شما کتاب درسی و فول میخوندی آزاد پزشکی قبول بودی برا همون آزاد الان رقابت نیس  ...

زمان ما حتی کسانی که پزشکی دولتی هم قبول میشدن خیلی شاخ نبودن. 

چون هجوم سمت ریاضی زیاد بود. مدارس پسرونه تیزهوشان و نمونه اصلا رشته تجربی نداشتن، کسایی هم که معدلشون بهتر بود اکثرا میرفتن ریاضی

الان ولی خیلی فرق کرده

من پارسال کنکوری بودم امسال پشت کنکوری

ببخشید که اومدم و جواب سوالتون رو میدم :))

من هر دوسال مشاور داشتم، خواهرم که دهمه هم براش مشاور گرفتیم

ببینید ضروری نیست، ولی یکی از عامل هایی که میتونه یه پرتاب به جلو باشه، به شخصه اصلا نمیدونم اگر مشاور نداشتم وضعم چطوری میشد

هرکس با توجه به شخصیت، شرایط زندگیش و کلی فاکتورای دیگه تصمیم میگیره

کنکورای الان مفهومی شدن و رفتن به سمت مفهومی شدن، اون زمانی که شما کنکور دادید یا پدر و مادرای ما حفظی بود همش، من الان سوالارو میبینم حتی سال 93 اینا خندم میگیره که چطور ممکنه ایمقدر چرت و پرت باشه

زمان خودتون رو اصلا با الان مقایسه نکنید

ببینید چه درسایی خیلی ضعف داره و نمیتونه خودش مشکلو حل کنه بره کلاس، اونایی که خودش میتونه رو نره خب

باید تیپ درس خوندن خودشو پیدا کنه و دنبال روش درسخوندن این و اون نباشه

اینا تجربه هایی که من داشتم

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
من پارسال کنکوری بودم امسال پشت کنکوری ببخشید که اومدم و جواب سوالتون رو میدم :)) من هر دوسال مشاو ...

مرسی عزیزم

ممنون که تجربه ات رو در اختیارم گذاشتی