2777
2789
عنوان

افسردگی شدید بارداری

1187 بازدید | 15 پست

خانما کمکم کنین

تو ماه ۴ هستم ویار شدیدی داشتم و بی حال و رمق

شوهرم اول بارداری ازم دور بود و تازه اومده ولی من دچار افسردگی شدید شدم از اول بارداری علائم داشتم اما بعد غربالگری که گفتن ریسک سندروم دان بچه متوسطه من شدیدا بهم ریختم

هفته دیگه جواب سل فری میاد

ولی من اینقد بهم ریختم که از صبح بلند میشم هیچکاری نمیکنم و همش گریه و به همه میگم میخوام بچمو سقط کنم و نمیخوامش

دکتر رفتم بهم دارو داده یه هفته س دارم اسنفاده میکنم ولی تاثیر زیادی نداشته 

الان دو روزه اومدم خونه مامانم و دست به هیچی نمیزنم 

بدنم داغ میشه سرم داغ میشه

اشتهامم خیلی کمه

بچه خواهر شوهر منو هم گفتن سندرم دان داره بیچاره خیلی افسرده شد دوباره تکرارش کرد تا بچه اصلا مشکلی نداره خوشبختانه

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک سندروم دان بچه متوسطه یعنی چی اخه یا باید بگن هست یا نیست اینجوری ادمو دق میدن فقط 

دیوانه میشه مادر

میگن غربالگری تقریبیه

سه شنبه جواب ازمایش میاد

یه هفتس سرکار نرفتم 

بارداری هورمونات ریخته بهم .. من شهر غریبم از صبح تا عصر تنهام ..خوشبحالت که بازم مادرت کنارت هست ... تحمل کن تمام میشه ویار بد خودش افسردگی میاره منم گریه میکردم ... پنج ماه به بعد خوب شدم .. انشالله نتیجه آزمایشات خوب باشه ..بعدش برو برا نینی کمی خرید کن روحیه ات عوض میشه خیلی

بارداری هورمونات ریخته بهم .. من شهر غریبم از صبح تا عصر تنهام ..خوشبحالت که بازم مادرت کنارت هست .. ...

این حس خفگی و اضطراب شدید یعنی هموز باهام میمونه از پا افتادم شما چطور رد کردین این دوره رو

بچه خواهر شوهر منو هم گفتن سندرم دان داره بیچاره خیلی افسرده شد دوباره تکرارش کرد تا بچه اصلا مشکلی ...

من خدا ببخشم دیگه بچه نمیخوام انگار هر روز گریه میکنم میگم نمیخوامش همه از دستم موندن چیکار کنن

من خدا ببخشم دیگه بچه نمیخوام انگار هر روز گریه میکنم میگم نمیخوامش همه از دستم موندن چیکار کنن

ناشکر نباش 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
ناشکر نباش 

همش واسه افسردگی شدیدیه که دارم راهی چیزی که کسی مقابله کرده با این افسردگی 

میخوام بدونم مامانا که اینطوری بودن یعنی فقط گریه کردن تا بگذره این روزا

من از صبح تا عصر گریه میکنم ساعت ۷ به بعد دیگه گیجم و اروم

این حس خفگی و اضطراب شدید یعنی هموز باهام میمونه از پا افتادم شما چطور رد کردین این دوره رو

من روزی هشت بار بالا میوردم بعدش گریه میکردم ..حس کلافگی وبی حوصلگی .. داغون بودم و تنهایی ..یادم نمیومد قبلش چطور خوب بودم یا بعدش خوب میشم .. ده سال منتظر بچه بودم بعدش حالم بهم میخورد از بارداری ...پنج ماه به بعد خوب شدم ..الآنم یکم بی حوصله ام اما چیزی نمونده شور و شوق دیدن دخترم امید میده بهم 

من روزی هشت بار بالا میوردم بعدش گریه میکردم ..حس کلافگی وبی حوصلگی .. داغون بودم و تنهایی ..یادم نم ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی

من ویار شدید رو میتونستم تحمل کنم گریه میکردم ولی بخاطر اون حالم

اما الان انگار از هم پاشیده ذهنم و روانم بعد از اون خبر من قبلا هم سابقه افسردگی داشتم