2777
2789
عنوان

گناه بزرگیه؟

435 بازدید | 34 پست

خودکشی گناهه بزرگیه بچه ها ؟

خستمه بچه ها خستمممم خسته تر از همیشه

چی کار کنم دیگه نمیتونم ادامه بدم😪

خدایا منو بکش راحت شم از این زندگیه کوفتی 

هر روزه خدا هزار بار میمیرم و زنده میشم

هیچکس پیشم نیس کسی بهم امید نمیده 

تنهای... تنهام ...💔

هر سری صدا شکسته شدن قلبمو می‌شنوم 

انگار دارن از داخل قلبمو محکم فشار میدن

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خسته شدم ار گریه و بغض کردن 💔

خسته شدم از اینکه خودم خودمو آروم کردم 💔

خسته شدم از حرفای بقیه💔

خسته شدم از این دنیا💔

خستم میفهمین خَ...س...ت....ه

😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭

کم آوردم خیلیم بد کم آوردم

بله عزیزم

گناه کبیره ست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. هرگز بخشیده نمیشی.

افسرده شدی احتمالا. برای درمان اقدام کن ❤️❤️

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱

حیف ک گناهه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بزرگترین گناهه

صبور باش خوشگلم مطمئن باش بعد از سختیا آسونیه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ماهم خسته ایم. هرکی به نحوی مشکل داره دلیل نمیشه خودکشی کرد. منم تنهام منم نا امیدم منم دیگه نمیکشم ولی هیچ وقت به خودکشی فکر نمیکنم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم