سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگها” در بخش جنگهای ایران و روم چنین مینویسد:«گرچه مطلبی که میخواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما میشود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازانایرانی مادهای وجود دارد که باعث میشود ترس نداشته باشند و بیباک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملتها، در برابر فاتح زانو نمیزنند و اظهار عجز و التماس نمیکنند.با زور نمیشود اسیرایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهنپرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بیآب و بیگیاه بیهیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
من نچرال نچرال چون پول ندارم وگرنه شاید منم پلنگ میشدم خدا میداند...
سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
هر دو صددرصد نچرال. البته اگر کسی مثلا یه جراحی بینی واسه دلش داشته باشه یا یه کار کوچیک زیبایی انجام بده، بدم نمیاد ولی اینکه کلا عملی میشن واقعا برام زیبا نیست.
صلوات برای ظهور یادت نره خانومیسعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن
خب معلومه نچرال پلنگ چیه اخ، من خودم فقط بینیمو تازگیا عمل کردم چون دوسش نداشتم الان خیلی خوشحال ترم
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879