2777
2789
داداشم خیلی پولدار و موقعیت اجتماعی و ظاهر خوبی داره فقط،میگه زن نچرال میخام حتا عمل بینی نکرده باشه ...

ببخشیدداداشتون حتما ادم حسابیه ولیاینحرفو زدیجسازت نشه منم ی پسرعمو الاغ دارم بخاطر همین افکارش کلید کرد رو من و بدبختم کرد.ربطی به داداش شما نداره ها ولی حرفاون منو یاد اون انداخت گلم ‌.بیشترپسرا همینن

عمل بيني هم خب ديگ از نچرال درمياي ديگهههه بيني چون تعداد زيادي كردن عادي شده

بعضی وقتا همین دماغ میزنه فرم تمام صورت خراب میکنه مثه خودم تنها مشکل دماغمه پس همچین نچرال م خوب نیست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدداداشتون حتما ادم حسابیه ولیاینحرفو زدیجسازت نشه منم ی پسرعمو الاغ دارم بخاطر همین افکارش کلید ...

پسرا همه ميگن نچرال ولي وقتي كه وقتش بشه به پلنگ دست رد نميزنن😂

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
همه پلنگ دوست هستن دیگه کی نچرآل پسنده وآلآپنگآبآاون همه عمل رو میگن چقدخوشگله!!دیگه به این فکرنمی ...

اره واقعا 

همه فقط شعار ميدن وگرنه ميرن سمت يكي كه لوند تره

والا بستگی داره اون نچرال یا اون پلنگ چجوری باشه قیافش🙄

من منظورم از پلنگ اونايي نيس كه ميبينيشون ميترسي 

يكي كه يه كارايي كرده ولي قشنگه

داداش همه پلنگا با عمل بيني شروع ميكنن🤣🤣

ای وای ن توروخدا،شوهرم اینم بزور اجازه داد ۶ ،۷ ساله میخاستم عمل کنم تازه راضیش کردم رفتم 😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ای وای ن توروخدا،شوهرم اینم بزور اجازه داد ۶ ،۷ ساله میخاستم عمل کنم تازه راضیش کردم رفتم 😂

خوبه من خودم پلنگ دوس دارم البته با يه عمل بيني پلنگ نميشي نگران نباش