2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب معلومه نچرال پلنگ چیه اخ، من خودم فقط بینیمو تازگیا عمل کردم چون دوسش نداشتم الان خیلی خوشحال ترم

داداش همه پلنگا با عمل بيني شروع ميكنن🤣🤣

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

داداشم خیلی پولدار و موقعیت اجتماعی و ظاهر خوبی داره فقط،میگه زن نچرال میخام حتا عمل بینی نکرده باشه.البته هیکل و پوست و مو براش مهمه و میگه باید پوست و اندامش،مناسب باشه ورزش کنه به خودش برسه  ولی میگه  دختری که کامل بدون عمل باشه جذبش،میشم.

نچرالم

متاسفانه همه دارن شکل هم میشن

خدا رحم کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

فقط عمل دماغ دیگه نیازی نیست آدم به همه چی دست بزنه عمل کنه

عمل بيني هم خب ديگ از نچرال درمياي ديگهههه

بيني چون تعداد زيادي كردن عادي شده

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

همه پلنگ دوست هستن

دیگه کی نچرآل پسنده

وآلآپنگآبآاون همه عمل رو میگن چقدخوشگله!!دیگه به این فکرنمیکنن که قبلش چیبوده

خودم نچرآلم و نچرآل هم دوست دآرم چیه پنگآهمه شبیه هم

😊😊