2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 6292 بازدید | 48 پست
اندوسگوپی چیز بدی نیس اصنحرف دکتر داخلی ام گوش نده سوادشو ندارهوقتی دکتر گوارش میگه اندوسکوپی کن یعن ...

میکروب معده تو آزمایش مدفوع نشان داده شده منتها دکتر گفت چون علائم نداری لازم نیست دارو بخوری واسه میکروب،البته میکروب معده رو از بچگی دارم من.

شش ماه پیش انفولانزا گرفتم یه هفته بعدش دچار رفلاکس معده شدم . الانم خلط شدید گلو دارم، احساس خفگی میده، خشکی گلو و احساس توده در گلو😔

آندوسکوپی یه نفر میگفت دریچه مری رو شل تر میکنه و‌دکترش هم تایید کرده بود.

خیلی میترسم.

و اینکه بعد آندو چند روز گلودرد شدید میاد که منم اگه نتونم خلط بیرون کنم میمیرم، نمیدونم اونموقع چیکار کنم.

میکروب معده تو آزمایش مدفوع نشان داده شده منتها دکتر گفت چون علائم نداری لازم نیست دارو بخوری واسه م ...

میکروب معده با اون نمونه ای ک دکتر از معده میگیره هم مشخص میشه.بعد همون میکروب و تطابق میدن با مدفوع

واسه ما ک روال این بود

پسر ۳ساله ی من بدون بیهوشی آندو کرد والا هیجیشم نشد

نه گلو درد گرفت نه هیجی

اینکه دکتر ماهر باشه خیلی مهمه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میکروب معده با اون نمونه ای ک دکتر از معده میگیره هم مشخص میشه.بعد همون میکروب و تطابق میدن با مدفوع ...

خیلی میترسم😔

نصف شب و صبا فقط خلط بیرون میکنم.موقع بیرون کردن خلط هم باید فشار زیادی به گلو بیارم.

من چند سال پیش که بینیمو عمل کردم دو روز گلو درد شدید داشتم جوری که روز اول حتی اب دهنمو نه نمیتونستم تف کنم و نه قورت بدم بخاطر لوله تنفس که تو‌گلوم گذاشته بودن. میگم حالا آندوسکوپی هم اینجوری باشه الانم که خلط شدید دارم دیگه خفه میشم😞

خیلی میترسم😔نصف شب و صبا فقط خلط بیرون میکنم.موقع بیرون کردن خلط هم باید فشار زیادی به گلو بیارم.من ...

نه اندوسکوپی اینجوری نیس خیالت راحت

من خودم دادم بیهوشم کرد

ولی همسرم و پسرم و مامان بابام بدون بیهوشب بودن نگران نباش هیچ دردی نداشتن

عمل بینی فرق داره داستانش یه لوله بزرگ میذارن

اون خلط هم ببین دلیلش چیه درمان کن

نه اندوسکوپی اینجوری نیس خیالت راحتمن خودم دادم بیهوشم کردولی همسرم و پسرم و مامان بابام بدون بیهوشب ...

خب هرچی باشه شلنگ میره از ته گلو تا معده، یعنی میشه بدون گلو درد شدید باشه؟

خلط رو دکتر گفت از رفلاکسته

خب هرچی باشه شلنگ میره از ته گلو تا معده، یعنی میشه بدون گلو درد شدید باشه؟خلط رو دکتر گفت از رفلاکس ...

عزیزم من میگم درد نداره دیگ

هرکار صلاحته همون کارو کن

موفق باشی

سلام عزیزم، دکتر برای من آندوسکوپی نوشته. میشه بگید چه عوارضی داره؟یکی میگفت بعد آندوسکوپی دریچه مری ...

عزیزم وقتی سه تا دکتر نوشته حتما لازم و ضروریست ،،بعد آندوسکوپی یبار دو بار مشکلی نداره که مشکلت مشخص میشه،،بعضیا دیدی همش آندوسکوپی انجام میدن خب برا اونا مشکل داره نه ک به بار دوبار عزیزم  انشاالله ک حالت خوب میشه هیچ مشکلی نیست که درمان نداشته باشه عزیزم باز خبرشو بهم بده خوشکلم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
مرسی عزیزم از راهنماییت.شما رفلاکس داشتی یا داری؟

نه عزیزم من نداشتم و ندارم خدا رو شکر ولی می‌دونم بیماری آزار دهنده یه،،،برادر زادم هجده سالشه رفلاکس و سوزش معده داشت آندوسکوپی انجام داد دارو گرفت و الان حالش خیلی خوبه خدا رو شکر

نه عزیزم من نداشتم و ندارم خدا رو شکر ولی می‌دونم بیماری آزار دهنده یه،،،برادر زادم هجده سالشه رفلاک ...

خدارو شکر که ندارید عزیزم. سلامتی بزرگترین نعمته. چند ماه دارو خورده برادرزاده ات؟ الان دیگه دارو نمیخوره؟

درمان شده یا فقط کنترل شده با دارو؟

خدارو شکر که ندارید عزیزم. سلامتی بزرگترین نعمته. چند ماه دارو خورده برادرزاده ات؟ الان دیگه دارو نم ...

ولا دقیق ازش نپرسیدم ولی چند نسخه ای رفت،،شما اگر تهرانید،،پیش  فوق تخصص یا متخصص گوارش برو دکتراش خیلی خوبن مخصوصا بالاشهر ، انشاالله خوب میشی عزیزم انقد اضطراب نداشته باش اون حالت رو بدتر میکنه خب

ولا دقیق ازش نپرسیدم ولی چند نسخه ای رفت،،شما اگر تهرانید،،پیش فوق تخصص یا متخصص گوارش برو دکتراش خ ...

مرسی عزیزم، چاره ای نیس انگار باید آندوسکوپی بشم.تهران نیستم ولی واسه آندو باید برم تهران.

اضطرابم بخاطر خلط شدید گلومه که خفه ام میکنه. 

ممنون عزیزم که ج دادین🙏