2777
2789
عنوان

کسب درامد از اینستا

3753 بازدید | 34 پست

خانم ها کسی هست ک فالوور زیاد داشته باشه تو اینستا.من ایده ی پیج بنظرم رسیده .فکر کردم ی پیج بزنم .کسی هست ک سعی کرده باشه فالوور بگیره؟ کار خیلی سختیه؟به درآمدی تونستید برسید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی اگر الگوریتمش اجرا نکنی پیج ت میپره؟ شما تونستید فالوور بگیرید؟

نه ببین شما یه سری چیزا رو رعایت می کنی که پیجت بره اکسپلور ویو بگیره فالوور جذب کنی ایده ات خوب باشه محتوای خوب داشته باشی اصولی بری جلو موفق میشی پیج برای این می پره که آی پی شما ثابت باشه مثلا الان هلندی دو دقیقه بعد آلمان نباشی اینستا رو موقعیت مکانی حساسه برعکس تلگرام

ایده ات چیه؟

میخوام در رابطه با فرزندپروری از صفر شروع به مطالعه و تحقیق کنم فکر کردم میتونم از این موضوع ی پیج بسازم .و از ابتدا ملموس میبینم که درگیر چ مواردی هستن مادرا.تو اینستا نگاه کردم فقط پیجایی ک سوال مامانا میذارن ۳۰کا ۴۰کا فالوور دارن بنظرت پیجی هست ک بگیره؟

آره میپره هر کار کنی ام برنمیگرده اینستا جدیدن خیلی زود همرو ربات تشخیص میده

ربطی به الگوریتم نداره شما احتمالا از قند شکن استفاده کردی هر دفعه به یک کشور در نتیجه ربات شناسایی شدی اصن الگوریتم ربطی به موقعیت مکانی نداره