2777
2789
عنوان

جوش های بزرگگگ

99 بازدید | 15 پست

بچها توی تاپیک قبل از روتین پوستی سالم واستون گفتم که خیلیا ازش استفاده میکنم و راضین

اما خودم بازم به این حال جوش میزنم،یه روز هیچی ندارم،یه روزم چن تا جوش گندههه روی گونه هام مخصوصا میزنه،پوستم چربه،طبعم گرمه،گرمی اگه بخورم سریع بدنم دون دونه میشه،البته بگم که پریودیمم چن روز عقب جلو میشه هر ماه،راه حلی چیزی دارین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از بلوغ تا الانکه ۲۲ سالمه جوش میزنم البته الان بر اثر گرمیونه یا غذاهای چرب جوش میزنم  و همیشه دستکاریشون میکردم و هر جوشم تقریبا دو هفته طول میکشید که خوب بشه چون زخم میشد .اما تازگیا اصلا بهشون دست نمیزنم و روزی سه بار روشون ابرسان میزنم. تقریبا ۳ روزه خوب میشن .خودمم نمیدونم چرا اینقدر ابرسان خوبه برا جوش 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

عرق خارمریم یکروز در میان یک استکان بعد ناهار

عرق کاسنی هم شنیدم خوبه

زود زود بشور صورتتو که چربی زیاد جمع نشه روی پوست، تابستون هوا کرمه منافذ بازه زودتر جوش میشه 

رو بالشتی تو زود زود عوض کن

سس مایونز کمتر استفاده کن

من از بلوغ تا الانکه ۲۲ سالمه جوش میزنم البته الان بر اثر گرمیونه یا غذاهای چرب جوش میزنم  و هم ...

من هفده سالمه میتونم بگم راهی نیس برا از بین بردنشون انجام نداده باشم اما بازم اونجوری که می‌خوام نمیشه،چه آبرسانی میزنی عزیزم؟ 

عرق خارمریم یکروز در میان یک استکان بعد ناهار عرق کاسنی هم شنیدم خوبه زود زود بشور صورتتو که ...

خنکی زیاد میخورم،صورتمم روزی دویس بار میشورم،رو بالشتمم هر هفته دوبار میشورم،نمیدونم چه مرگمههه😭😂

من هفده سالمه میتونم بگم راهی نیس برا از بین بردنشون انجام نداده باشم اما بازم اونجوری که می‌خوام نم ...

اره جوش یه درد بی درمونه🥲😁

یک هفته دیگه عروسیمه بخدا یکماهه هیچ چیز چربو  گرمیونه نخوردم که جوش نزنم اخرم میدونم روز عروسیم یدونه بزرگ میزنم 😁

ابرسان کامان مدل قوطی میگیرم رنگشم بنفشه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
اره جوش یه درد بی درمونه🥲😁 یک هفته دیگه عروسیمه بخدا یکماهه هیچ چیز چربو  گرمیونه نخوردم که ...

اخییی🥺مبارکت باشه عزیزممم

ممکن تا خبر عروسی میشنوم یه جوش گنده روی پیشونیم میزنم از استرس😂مرسی عزیزم⁦❤️⁩

اخییی🥺مبارکت باشه عزیزممم ممکن تا خبر عروسی میشنوم یه جوش گنده روی پیشونیم میزنم از استرس😂مرسی عز ...

قربونت برم 

اره استرسم خیلی تاثیر داره