2777
2789
😂😂😂😂 ، یه عکس !!!🤦🤦

ولی خدایی راس میگی عید خیار کیلو ۴۰تمن بود گفتم خدا خارتون کنه بخاطر مسافر میبرن بالا

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
من دیگه الان شارژ گوشیم 3% شده 😂😂😂، می‌خوام بخوابم ، شب بخیر ❤️❤️ ، صبح دوباره بیدار شدیم بیایم ن ...

باش برو بخواب عزیزم شبت خوش جغد یکم بگرده بعد بخوابع 

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی خدایی راس میگی عید خیار کیلو ۴۰تمن بود گفتم خدا خارتون کنه بخاطر مسافر میبرن بالا

اره بابا ، حالا ما خودمون وضع مالی داغونی نداریم ، راحت میتونیم تو شمال زندگی کنیم 😂😂😂 ، اگه 4 سال پولامو جمع کنم ، میتونم ی ویلا خوب بخرم 😂😂🤔

اره بابا ، حالا ما خودمون وضع مالی داغونی نداریم ، راحت میتونیم تو شمال زندگی کنیم 😂😂😂 ، اگه 4 سا ...

بیا بخر پیش من باش

بیا بخر پیش من باش

قربونت برم عزیزم ❤️❤️❤️❤️

ماشین خودم حیفه 😅😅😅 ماشین شوهرم رو میفروشم ، میام میخرم 😂😂 ، فقط قیمت ندارم 😂😂🤔 ، با چند میلیارد میشه ی خوشگلشو خرید 😂😂 ، برم دیوار بگردم ، شاید چیزی پیدا کردم 😂😂😂 ،

دوباره منه جغد اومدم 🤦🤦🤦🦉🦉🦉🥳🥳

عزیزم تو تاپیک خودم هرچی می‌نوشتم برات برای تشکر خطا میداد که کلمه ا مجاز نیست😐 اینجا اومدم ازت تشک ...

اشکال نداره عزیزم ❤️ ، نیازی به تشکر نیست ، ببخشید نتونستم کمکت کنم ❤️