2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبختم ❤️ ، خونتون کدوم شهره ؟

فداتم شمالیم عزیزم

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
عه ، پس شمالی هستین ، لحجه هم دارین ؟ من از لحجه شمالی خیلی خوشم میاد 😂😂

ااااره تا دلت بخواد😂😂😂خودت کجایی

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
خوشبحالت 😂😂😂 ، من تهرانم 😂😂

زیاد فاصله نداری نمییای شمال؟؟ 

زیاد فاصله نداری نمییای شمال؟؟  

فاصله که فکر کنم 3-4 ساعت باشه ، ولی نمی‌دونم چرا نمیایم شمال 😂😂 ، باورت میشه آخرین بار که اومدیم شاید حدوداً 6 سال پیش بود ؟😂😂🤦 ، قسمت نمیشه 😂😂

فاصله که فکر کنم 3-4 ساعت باشه ، ولی نمی‌دونم چرا نمیایم شمال 😂😂 ، باورت میشه آخرین بار که اومدیم ...

امروز بیرون بودم پر مسافره

اره خیلی ها میان اونجا 😂😂😂 ولی خودتون ( شمالی ها ) خنده تون نمیگیره این همه آدم به هر بهونه م ...

😂😂😂الاهی تنشون سلامت باشه همیشه بیان 

😂😂😂😂 ، ایرانی هرچی کار میکنن ، این شمالی ها همه رو تو چند روز عید و ... ازشون میگیرن 😂😂😂

تو روحتتتتتت میایین از طبیعت ما استفاده میکنین عکس میگیرین پس چیه😂🤣🤣🤣

تو روحتتتتتت میایین از طبیعت ما استفاده میکنین عکس میگیرین پس چیه😂🤣🤣🤣

من دیگه الان شارژ گوشیم 3% شده 😂😂😂، می‌خوام بخوابم ، شب بخیر ❤️❤️ ، صبح دوباره بیدار شدیم بیایم نی نی سایت 😂😂