2777
2789
عنوان

اين خيانته يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
خب بهش میگفتی قرار بوده کنجکاویت تا کی طول بکشه؟ اصلا کار خیییییلی اشتباه بوده نذاشتی زنگ بزنه اصل ...

ببين من همونقدري كه اون لحظه اونقد حرف زدم خيلي خدا پشتم بوده، متاسفانه اينجور وقتا لال ميشم

با وجود اينكه برام توضيح داد من باز تا چند روز باهاش سرسنگين بودم، تازه يه چند روز كه گذشت نشستم خيلي از حرفايي كه نزده بودم رو باهاش زدم

خودش معتقد بود خيانت كردن يعني اينكه فقط رابطه جنسي داشته باشي. كلي طول كشيد تا قانعش كردم خيانت فقط ايني كه تو فك ميكني نيست!

شماره خانمه تو بيوي پيجش بود

ببين من همونقدري كه اون لحظه اونقد حرف زدم خيلي خدا پشتم بوده، متاسفانه اينجور وقتا لال ميشم با وجو ...

والله خواهر من شوهرم با ذره بین پیجش پیج یه خانوم خارجیو سرچ کرده بود یه ماه افسردگی گرفته بودم درحالی که خودش حتی پیجو ندیده بود😂دوستش سرچ کرده بود پیج بدنسازی بیاره اینو آورده بود یکم دید زده بود و پاکش نکرده بود اینم از دنیا بیخبر اصلا نمیدونست تو قسمت سرچشه من دیدم هزار بار توضیح داد هزار بار گفت بخدا یه تار موتو نمیدم به هزارتا مثل اینا و دست گذاشت روقران و بهمم ثابت کرد چون دوستش پیجو پیدا نکرده بود روز بعد تو پی وی فرستاده بود براش اسماشون اولش مثل هم بود

من حتی اینو خیانت میدونستم درحالی که حتی وقتی گفتم این پیجه چیه فورا روشو برگردوند نگا نکرد حتی(مذهبی هستیم هردو)

حالا میتونستی به شوهرت بگی منم همین کارو با یه مرد انجام بدم از نظرت خیانت نیس ؟حتما باید جنسی باشه ببین نظرش چیه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB