2777
2789
عنوان

اين خيانته يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست

ببین بستگی داره خیانت و چی تعریف کنی 

از نظرمن حتی نگاهه با منظور خیانته 

اینکه چت کنه صمیمی باشه و بمن نگه هم خیانته 

تو این مسائل ابدا روشن فکر نیستم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال. میخوای طلاق بگیری مگه یا حال خودت رو بد کنی ؟؟؟؟

اگه میخوای  زندگیت جهنم شه اره خیانته 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من ب همسرم خیلی خانم زنگ میزنه و پیام میده 

والا میدونم برای کار هست زیاد کنجکاوی نمیکنم

نمیتونم بگم خیانته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

استارتر نمبخاد براش دنبال اسم بگردی تو نیمیسایت

اینجا همه باهم فرق دارن

مهم اینه ک دوستت داره همسرت ک لاقل برات توضیح داده تا قانع شی و تکرار نکنه

تمومش کن توام

جای من بودی چیکار میکردی؛ شوهرم خدای انکاره

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️

با این چیزایی که  از سبک خونواده تون گفتی بله خیانته 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

همسرم بعدش ازم عذرخواهي كرد، البته خودش معتقد بود كار خلاف شرع و عرفي نكرده، اما من بهش رك گفتم كه از نظر من اين مدل چت كردن هم يه جور خيانته و براي من پذيرفته نيست، و اون هم گفت ديگه اين كارو نميكنه و از دلم دراورد

مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده ...

بستگی به فرهنگ خانوادگی هرکسی داره مثلل من با همکارم یا مردای فامیلمون خودمونی حرف میزنم یا چت میکنم شوهرم مشکلی نداره منم همینطور.ولی اگه مثلا شما اینکارو بکنی همسرت ناراحت بشه تو هم حق داری ناراحت بشی و شلکی