2777
2789
عنوان

اين خيانته يا نه؟

963 بازدید | 61 پست

من و همسرم خيلي به هم اعتماد داريم، هيچوقت نشده گوشي همديگرو چك كنيم يا حساس باشيم نسبت به هم، البته خب هر دومون هم مراعات هم رو ميكنيم. خانواده مذهبي هم هستيم. چند وقت پيش گوشي شوهرم رو برداشتم كه باهاش برم تو اكانت اينستاگرام خودم، ديدم تو پيج كاريش با يه خانمي چت كرده، قلبم تند تند ميزد، داشتم داغون ميشدم، براي من اينكه همسرم با يه خانم چت كنه اصلا قابل قبول نيست، رفتم اول صحبتاشون، اول همسرم پيام داده بود بهش كه كجايي و چه خبر ازت؟ كم پيدايي؟ و يه صحبتايي درباره خودشون و كارشون ربي بصورت خيييلي صميمانه، انگار كه مدتهاست با هم دوستن، تو خانواده ما( گفتم مذهبي هستيم) فقط زن و شوهر يا خواهر و برادر با هم انقد راحت حرف ميزنن. خيلي دلم شكست خيلي ناراحت شدم

دو روز صبر كردم كه فقط فكر كنم. از طرفي مادرم هم اون دو روز خونه ما مهمان بود، نميخواستم چيزي بفهمه كه حتي رفتارم تغيير كرده، خودمو نگه داشتم تا وقتي مادرم رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده، خيلي نگران بود، بهش گفتم برو تو گوشيت رو نگاه كن ميفهمي چي شده، اولش كه اصلا متوجه نميشد، بعد كه ارومتر شدم بهش گفتم همچين چيزي تو گوشيت ديدم، گفت اون خانم مشاور بوده من باهاش در ارتباط بودم و بخدا هيچ رابطه اي باهاش نداشتم

من حرفش رو باور كردم كه ارتباط از نزديك باهاش نداشته و فقط چت بوده، اما بنظر شما براي يه مرد متاهل و متعهد، صميمانه حرف زدن و چت كردن با يه خانم ديگه خيانت به همسرش حساب نميشه؟