من و همسرم خيلي به هم اعتماد داريم، هيچوقت نشده گوشي همديگرو چك كنيم يا حساس باشيم نسبت به هم، البته خب هر دومون هم مراعات هم رو ميكنيم. خانواده مذهبي هم هستيم. چند وقت پيش گوشي شوهرم رو برداشتم كه باهاش برم تو اكانت اينستاگرام خودم، ديدم تو پيج كاريش با يه خانمي چت كرده، قلبم تند تند ميزد، داشتم داغون ميشدم، براي من اينكه همسرم با يه خانم چت كنه اصلا قابل قبول نيست، رفتم اول صحبتاشون، اول همسرم پيام داده بود بهش كه كجايي و چه خبر ازت؟ كم پيدايي؟ و يه صحبتايي درباره خودشون و كارشون ربي بصورت خيييلي صميمانه، انگار كه مدتهاست با هم دوستن، تو خانواده ما( گفتم مذهبي هستيم) فقط زن و شوهر يا خواهر و برادر با هم انقد راحت حرف ميزنن. خيلي دلم شكست خيلي ناراحت شدم
دو روز صبر كردم كه فقط فكر كنم. از طرفي مادرم هم اون دو روز خونه ما مهمان بود، نميخواستم چيزي بفهمه كه حتي رفتارم تغيير كرده، خودمو نگه داشتم تا وقتي مادرم رفت
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بیخیال. میخوای طلاق بگیری مگه یا حال خودت رو بد کنی ؟؟؟؟
اگه میخوای زندگیت جهنم شه اره خیانته
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
همسرم بعدش ازم عذرخواهي كرد، البته خودش معتقد بود كار خلاف شرع و عرفي نكرده، اما من بهش رك گفتم كه از نظر من اين مدل چت كردن هم يه جور خيانته و براي من پذيرفته نيست، و اون هم گفت ديگه اين كارو نميكنه و از دلم دراورد
مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده ...
بستگی به فرهنگ خانوادگی هرکسی داره مثلل من با همکارم یا مردای فامیلمون خودمونی حرف میزنم یا چت میکنم شوهرم مشکلی نداره منم همینطور.ولی اگه مثلا شما اینکارو بکنی همسرت ناراحت بشه تو هم حق داری ناراحت بشی و شلکی