2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط سامسونگ بگیر حالا هر مدلی باشه عیب نداره

من  a11 داشتم بشدت ناراضی بودم 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

شیائومی ردمی نوت 10 پرو البته رم 8

شنیدم رم 6 باگ داره 

من استفاده نکردم ولی راجبش تحقیق کردم به نظر خوب میاد ولی حواست باشه از نمایندگی بخری بهت فیک ندن آخه شنیدم قطعاتش رو عوض میکنن فیک میذارن

آیفون 7 هم با کمتر از این پول میتونی بخری ولی یکم قدیمی شده و پیدا کردن نوش سخته چون دیگه تولید نمیشه 

شاید آیفون 8 هم بشه ولی اونم قدیمیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من  a11 داشتم بشدت ناراضی بودم

مامانم داره بد نیست البته مامانم خیلی استفاده سنگین نداره ولی دوربین سلفی a12 بهتر از a11 هست اینو تو استفاده متوجه شدم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ردمی نوت ۱۱ بخر ۸۵۰۰ گوشی بهتر از این نداریم تا ۱۲ ۱۳ ملیون

اگه دوربینش واسش اهمیت داشته باشه انگار دوربین ردمی نوت 10 پرو از ردمی نوت 11 پرو هم بهتره چه برسه به غیر پرو

البته من استفاده نکردم طبق چیزی که تو اینترنت خوندم میگم