0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 عنوان بچه ها یلحظه لطفا 229 بازدید | 33 پست بچه ها آبجی کوچیک تر دوستم الان پریود شدهمیگه آبجی من به جای خصوصیم ماژیک فرو کردم😐یازده سالشهچیزیش شده؟به مامانش بگیم؟(خشنه)خودشم ترسیده داره گریه میکنه خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️ 1402/03/27 | 04:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابای_غزاله عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 47 وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶https://tnu.ir/s/NEW0Gباهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازیواردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 پردشو زده احتمالا یا خدا الان چیکارش کنیم؟مامانش بشدت خشنه بفهمه پاره ش میکنهبچه سسس اخهه😐😨 خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 🙄ماژیک اره ماژیک هایلایتا خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
niusha88 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 8230 یا خدا الان چیکارش کنیم؟مامانش بشدت خشنه بفهمه پاره ش میکنه بچه سسس اخهه😐😨 الهی بهش بگید باید آموزش میدادی به بچت حالا تحویل بگیر جای غر زدن بشین آموزش بده بهش بدبختتون نکنه
بابای_غزاله عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 47 وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶https://tnu.ir/s/NEW0Gباهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازیواردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 الهی بهش بگید باید آموزش میدادی به بچت حالا تحویل بگیر جای غر زدن بشین آموزش بده بهش بدبختتون نکنه خیلییی گناه داره واقعاایشالا که بد برخورد نکنه :))) خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 الان پریود شده یا در اثر ماژیک خونریزی کرده؟؟ ماهم همینو نمیدونیم میگه اشتباه کردمالان حدودا یساعته قبل از اینکه به ما بگه هم خونریزی داشته😨😢 خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
niusha88 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 8230 خیلییی گناه داره واقعا ایشالا که بد برخورد نکنه :))) ایشالله
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4835 شما و خواهرش چند سالتون هس؟؟؟ یکاره به مادرش نگین بچه بهتون اعتماد کرده. اول سعی کنید خودتون کمکش کنید
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4835 ماهم همینو نمیدونیم میگه اشتباه کردم الان حدودا یساعته قبل از اینکه به ما بگه هم خونریزی داشته😨😢 شاید دفعه اولش هس ک پریود شده فکر می کنه از ماژیک
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7141 شما و خواهرش چند سالتون هس؟؟؟ یکاره به مادرش نگین بچه بهتون اعتماد کرده. اول سعی کنید خودتون ک ... دوتامون هجده سالمونهاخه نمیدونیم باید چیکار کنیم ینی راستش خودمم اولین باره ترسیدم یهویی گفت بهمون خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️