2581
2553

داشتم ناهار درست میکردم هویج رو که به غذا زدم بعدا نصفش موند منم خوردم بعدکه یادم اومد دهنمو تمیز کردم اما قورت داده بودم من شنیدم که اگه کسی یادش بره وچیزی بخره روزش باطل نیست اما فقط تو ماه رمضان من الان موندم چی کار کنم خیلی دوست داشتم امروز روزه بگیرم 

باطل نیست عزیزم

ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن ....در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده....دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست دوتا طلاق داره....دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تاحالا.....میبینی؟ پول.زیبایی.اندام خوب..قدرت.فرهنگ...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن...پس رها کن سرزنش کردنو اونی که بخواد بمونه با همین وضع امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرندس....😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603

قضاي روزه ماه رمضان گرفتي؟

انشالله 💰 پول تون به حکیم و حاکم نره انشالله گرفتار سه چيز نشيد دادگاه *بيمارستان* آدم بد منم دردهایی دارم اما قدرت بیانش ندارم میشه تو دلتون بگید انشالله حل بشه

سایت پاسخگو

#تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.   اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ  هر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩   بالابروید یا پایین بیایید اصلا قرآن را  بر سر در جامعه ای  پهن کنید مادامی که در یک سو در یک جامعه ای گرسنه ی بیچاره ی از سرما بلرز وجود دارد و در یک سو متنعمان برخوردار از همه چیز اون جامعه لجن است تمام چهره اش را هم با قرآن بپوشانید لجن است.  به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔باخبرباش پس از ظلمت این چند صباح، صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است، 🌷✌️
قضاا که دارم اما همینطوری گرفتم 

خوب اگه نيتت قضا باشه ميگن مشكل نداره كاش تو اينترنت سرچ كني گفتن احكام به شدت مسئوليت داره

انشالله 💰 پول تون به حکیم و حاکم نره انشالله گرفتار سه چيز نشيد دادگاه *بيمارستان* آدم بد منم دردهایی دارم اما قدرت بیانش ندارم میشه تو دلتون بگید انشالله حل بشه
2456
امروز مستحبی گرفتم 

آدمي كه روزه قضا داره مستحبي نمي تونه بگيره هم قضاي روزه ات هم انشالله مستحبي

2604