2777
2789
عنوان

بچه ميقام😩💗

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 63 پست

وای بوی نی نی😍😍با اون پس گردن نرم خوشمززش

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نامزدم عاشق بچس اسمشم انتخاب کردیم ولی حوصله میخواد و پول😐💔

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

منمممممممممممم همینم نینی از دو کیلومتری میبینم عین این روانیا زامبیا میرم نگاهشون میکنم بعضی ماما ...

وايييي اره من هول ميشم دستوپامو گم ميكنم🤣

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

ازدواج کن تا رستگار شوی:/🗿😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
‌ان شالله اول یه مرد واقعی به زودی بیاد تو‌رندگیت و بعدش به رودی یه نی نی خوسجل ناز بیاد بغلت خلاصه ...

باباشو پيدا كنم يك دوسه حاملم🤰🏼😂

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
وای بوی نی نی😍😍با اون پس گردن نرم خوشمززش

اااااخخخخ قلبمممممم وای خداااا 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍ووووویییییی دلم نی نی خوااااست

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون