2581
2640

میترسم هم باز بچه بیارم باز اون طوری بشه پخیلی دلم براش تنگ میشه میگم اگه یه بچه بیارم جاش شاید یکم پرشه سزارین هم شدم میترسم بخیه هام باز شن هنوز باید برم آزمایش هم بدم  کدوم آزمایش ژنتیک بهتره  دولتی ها هم خوبن چون پولم به غیر دولتی نمی‌رسه تو تهران کدومو آزمایش گاه بهتره تجربه تو دوست آشنا ندارید پیش کدوم دکتر ژنتیک رفتن  

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
عزیزم ۱۶ سالته هنوز بیخیال بچه تروخدا یکم زمان بده بخودت بچه چیکار کنی ت دختر😕

کاش جای من بودی بارداری اولم اتفاقی بود دلم زیاد بچه نمی‌خواست ولی خوب الان دیگه دارم دیونه میشم اصلا از فکرم بیرون نمیره منتظرم شوهرم یکم کاراشرو به راه بشه بریم آزمایش ژنتیک بدم  

کاش جای من بودی بارداری اولم اتفاقی بود دلم زیاد بچه نمی‌خواست ولی خوب الان دیگه دارم دیونه میشم اصل ...

خودت میدونی  ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد

ولی برو چکاب شو ویتامین بخور حداقل بدنت تقویت شه یکم بعد ی زایمان

خدا جونم کاش صبر منو با انتظار مادر شدن امتحان نکنی❤
ولی نمی‌دونم کجا بدم خیالم راحت بشه گفتم ببینم کسی هست داده باشه و خوب باشه اونم کسی نیومد تو تاپیکم ...

برو پیش ی مشاور ژنتیک خودش هم برات ازمایش مینویسه هم میگه کجا بری بدی

تو شهرتون سرچ کنی مطب مشاور ژنتیک میاره برات

خدا جونم کاش صبر منو با انتظار مادر شدن امتحان نکنی❤
خودت میدونی  ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد ولی برو چکاب شو ویتامین بخور حداقل بدنت تقویت شه یکم ...

میشه لطفاً اگه تویه تاپیک پربازدید بود این تاپیکم رو بزاری  شاید کسی بود بیاد تجربه داشته باشه

ولی نمی‌دونم کجا بدم خیالم راحت بشه گفتم ببینم کسی هست داده باشه و خوب باشه اونم کسی نیومد تو تاپیکم ...

خواهرمن ی سقط داشت اوایل ازداواجش بعد دکتر بهش گفت زمان بده حداقل یکسال ولی اونا گوش نکردن ۴ ماه بعد سقط دوباره باردارشد و بچه مشکل دار شد 

لطفا خودت رو سرگرم کن با کاری باشگاهی چیزی 

یکسال نمیدونم بیشتر زمان بده 

برو پیش ی مشاور ژنتیک خودش هم برات ازمایش مینویسه هم میگه کجا بری بدی تو شهرتون سرچ کنی مطب مشاور ژ ...

میدونم ولی می‌خوام خوب باشه  دیگه میترسم باز هر جایی برم گفتم ببینم دوستان تجربه ای ندارن

خواهرمن ی سقط داشت اوایل ازداواجش بعد دکتر بهش گفت زمان بده حداقل یکسال ولی اونا گوش نکردن ۴ ماه بعد ...

دکتر نگفت مشکلش چیه 

منم الان نمی‌خوام باردارم به این زودی باید برم دکتر چکاب بشم اگه مشکلی نبود باردار بشم 

ببخشید مشکلشون چی بود

دکتر نگفت مشکلش چیه  منم الان نمی‌خوام باردارم به این زودی باید برم دکتر چکاب بشم اگه مشکلی نب ...

سقط اولیش پوچ بود قلب نداشت

بعدکه باردارشد ۷ ماهگی فهمیدیم هیدروسفال هست 

2456
آلان دکتر نرفتن بچه دیگه نیاوردن ببخشید خیلی سوال میپرسم  

خودشون دومی هم میخواستن برن برای آزمایش ژنتیک اما نرفتن و باردار شد.این یکی هم نرمی استخوون داره ولی از اولی خیلی بهتر جسمی و ظاهری 

خودشون دومی هم میخواستن برن برای آزمایش ژنتیک اما نرفتن و باردار شد.این یکی هم نرمی استخوون داره ولی ...

به دنیا اومده اسم مریضی اش چیه پسرمن هم عضله هاش ضعیف بودن  پسر من مشکلی تو ظاهر نداشت پروفایلم پسرم 

به دنیا اومده اسم مریضی اش چیه پسرمن هم عضله هاش ضعیف بودن  پسر من مشکلی تو ظاهر نداشت پروفایلم ...

اره بچه اولش که هیدروسفال بود ینی سروجمجه بزرگ هست نسبت به سایز عادیش

بچه دومش کلا سالم دنیا اومد اما بعد موقع راه رفتن دیر راه افتاد بخاطر نرمی استخوان.دارو استفاده کرد تا بهتر شد

2604