2454
2563
عنوان

👰🏻‍♀️خوابم نمیبره کلافم😭

281 بازدید | 47 پست

چند روز‌ دیگه عروسیمه

استرس دارم

ناراحتم

شهر غریب میرم

نکنه مراسمم بد برگزاربشه

نکنه مشکلی پیش بیاد

نکنه رقصیدنی بخورم زمین

جهازم نچیدم

خرید نکردیم

وقت نمیکنیم اصلا

خدایا من جیکارکنم😭

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه واسه اینکه تو دلیمو سالم بغلم بگیرم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺❤️دوست قشنگی که داری امضامو میخونی از خدا میخوام به همه خواسته هات برسی و همیشه خنده رو لبت باشه🥹😍❤️

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564
مبارکه ...خوشبخت بشی چقدرازخونوادت فاصله داره محل زندگی ایندت؟

مررسی خیلی ممنونم

۲ساعت و نیم😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه واسه اینکه تو دلیمو سالم بغلم بگیرم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺❤️دوست قشنگی که داری امضامو میخونی از خدا میخوام به همه خواسته هات برسی و همیشه خنده رو لبت باشه🥹😍❤️

یکی یکی کارهاتو روی کاغذبنویس با حوصله انجام بده عجله نکن

استرس داشته باشی همه چیز خراب میشه و اونجوری ک میخای نمیشه خیلی اروم تمرکز کن و کارهاتو انجام بده حتی،یک روزه ام میرسی ولی باعجله و استرس بدترمیشه

الهی بگردمت

میفهمم چی میگی من به ماهه اومدم خونه خودم 😀
هم ترس داره هم هیجان و هم یخورده دلتنگی

همه چی درست میشه به این فکر کن که بعد از عروسی به این استرس های الکی میخندی
خونه‌ت رو هم میچینی
من جهاربرونم رو انداختم بعد از عروسی که با خیال رااااحت بچینیم و هول هولکی نباشه

خونسردی ‌ت رو حفظ کن تو اولین و آخرین نفر نیستی که عروسی میگیری عزیزم همه چی به دل خوش میگذره به امید خدا ♥️

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت♥️ 
2456
عزیزم خدابهت ارامش بده .برامنم دعاکن منم دلشوره عجیبی دارم شوهرم شبکاره

چشم عزیزم حتماا

شوهرم شیفتی کارمیکنه ولی استراحتایی که خونستم میریم دنبال کارای خونه و ارایشگاه اینا😭اصلا وقت هیچی نداریم

راه دورم اینش‌ بده.کلا تو راهیم و درواقع هیچ کاری ام نمیکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شل کن به چیزای خوب فکر کن تا همونا اتفاق بیفتن خوشبخت باشی❤

مرسی خیلی ممنونم

چشم سعیییی‌میکنم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم آروم باش   همه چی خودش جور میشه از لحظاتت استفاده کن  سفید بخت بشی   &n ...

مرسی از دعای قشنگتون

مرسی از دلگرمی‌ دادنتون

خیلی ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله خوشبختشی عزیزم نگران نباش  من دارم همش قهوه میخورم که نخوابم تا ۷ 🥱🥱🥱

ممنونم،چرا تا ۷ نخوابید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی یکی کارهاتو روی کاغذبنویس با حوصله انجام بده عجله نکن استرس داشته باشی همه چیز خراب میشه و اونج ...

باید بنویسم کارامو حتما،خیلی ایده ی خوبی دادین

خیلی ممنونم از راهنماییتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2568
مرسی از دعای قشنگتون مرسی از دلگرمی‌ دادنتون خیلی ممنونم

قربونت برم 

حرص نخوریا پوستت خراب میشه دم عروسی عروس خانوم😁

همه چی اوکی میشهههههه 

برام دعا کن منم هر چه زودتر عقد کنم با عشقم🥲

کاربری‌دوم🌱لطفادرخواست‌دوستی‌ندید😊
الهی بگردمت میفهمم چی میگی من به ماهه اومدم خونه خودم 😀 هم ترس داره هم هیجان و هم یخورده دلتنگی ...

انشاالله همینطوری بشه که شما میگید

خوشبخت بشی شما هم عزیزم😍

من جهازمو بردم همش وسط خونمه فقد نچیدیمشون،یخچال و لباسشویی اینا وصل نشدن.به کارایه مونده و این ۴ ۵روز فکرمیکنم همش غصه‌م میگیرههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید بنویسم کارامو حتما،خیلی ایده ی خوبی دادین خیلی ممنونم از راهنماییتون

اره عزیزم من همیشه دونه دونه مینویسم ب همشون هم میرسم انشاالله که خوشبخت باشی فدات شم

منم کلافه ام نمیتونم بخوابم فکرای چرت پرت میاد تو ذهنم 

انشالله خوشبخت بشی دختر گل .. به این چیزا فکر نکن به یکیم بگو بیاد کمکت کم کم وسیله ها رو بچینید

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️