2454
2561
عنوان

امشب مهمان غریبه داشتم پذیرایی چطور شد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8000 بازدید | 182 پست

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

سلام ...بستنی رو اگر به نسبت ژله کمی بیشتری بریزی رنگهات حالت پاستیلی پیدا میکنه و خوشرنگ تر میشه بر ...

خسته نباشی کدبانو ‌‌.

منم مهمون دارم 

مرغ ..فسنجون.‌‌دلمه تدارک دیدم ..با سالاد و زیتون .دلستر و دوغ ..ژله 

برای پذیرایی هم میوه شربت و شیرینی ‌‌‌‌‌.

برای بعد غذا هم بستنی .خوبه؟؟؟

🧚🏻‍♂️شروع وزن 👈🏻۷۶وزن فعلی 👈🏻۷۱هدف 👈🏻۵۸...🧚🏻‍♂️           سه ماه دیگه از خودم تشکر میکنم 🫂.                         ((کالری شماری +ورزش هوازی +پیاده رویی+فستینگ )).           🧡چی ازاین قشنگ ترکه پاییز توراه،🧡
2571

چرا همه گارد گرفتن نسبت به عکس گرفتن استارتر؟منم امشب واسه شام مهمون داشتم مهمونم گفت یه عکس بگیریم دورسفره یادگاری بمونه منم متوجه نشدم فکرکردم میگه عکس از سفره بگیریم منم عکس گرفتم از سفره بعدش یکی از بچه ها پاشد سلفی هم گرفت یعنی زشت بوده؟😔نباید عکس میگرفتم؟

خدایا دستمو ول نکن 💙
[QUOTE=294838955]اخه چرا الکی تعریف میکنید  چرا باید برای حتــــــی فامیل چبرسه به غریبه یه زن ...

سلام خانمی من خودمم ۹۹درصد مواقع فقط دونوع درست میکنم ...ولی امشب بنا به دلایلی ۳نوع شد ...بستگی به مناسبتش داره مجلس خاصی نباشه همون یکی دونوع درست میکنم بستگی به مهمونشم داره البته با بعضی ها آدم موذب تر هست

2456
افرین دستت دردنکنه عالیه خده برکت ب سفرتون بده  ولی یه سوال ب مهمون غریبه گفتید یه لحظه بذارید ...

سلام این سوال رو زیاد جواب دادم ...گلم باور کن عکس گرفتم و فشار دادن دکمه ثبت عکس ۵ثانیه کمتر زمان میبره وکسی هم شاید توجه نکنه منم البته خیلی واضح انجام ندادم ...سفره هم آره نداشتم یک بار مصرف انداختم راحت تره جمع میکنم میندازم دور دیگه سفره هم پاک نمیکنم

تو مسلمون نیستیییی🤣😥نسف شبیییییی اخه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎 زیر ۸۵ سال منو ریپلای نزنن علت انتخاب عددشم بخودم مربوطه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
2568
سلام این سوال رو زیاد جواب دادم ...گلم باور کن عکس گرفتم و فشار دادن دکمه ثبت عکس ۵ثانیه کمتر زمان م ...

منم یکیار مصرف استفاده میکنم😂پاک کردن سفره اونم سفره های دراز مهمونی خیلی سخته

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎 زیر ۸۵ سال منو ریپلای نزنن علت انتخاب عددشم بخودم مربوطه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من نمیدونم چطور جلومهمان روتون میشه از غذا عکس بگیرید  من حتی جلو پدر مادر یا خواهرمم روم نمیش ...

مگه چیه،من از همه ی سفره هان عکس دارم،یادگاریه،گاهی چند سالو از یه مهمون داریم با هم میبینیم تجدید خاطره میشه