2454
2563

خیلی خسته شدم چون باراولشون بود میومدن خونمون دوست داشتم همه چی عالی باشه 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230607_215038_42gt.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_20230203_195955_5urn.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_20230322_175556_bdqi.jpg                   

افرین خاااانوم چ باسلیقه همه چی عاااااالی

❌️❌️ممنون میشم درخواست دوستی ندین ممنونم ❌️❌️درآرزوی بین الحرمین💚ینی میشه منم امسال مامان بشم خیلی زودزودزود۲۰مرداد۱۴۰۲🥹دلم یه خونه میخواد ک دیگه ماهی۵تومن کرایه ندم ای خدااااا تاکی تحمل😔خداجونم پس کی میخوای زحکمت گشایی دردیگری بخودت قسم خستم لطفا فقط یک نگاه💔

خسته نباشی عزیزم خیلی هم عالی 👌🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامت در تاپیکم رعایت بشه،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید و ریپلای نکنید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم داره تنها در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشه با عنوانش اگر پاسخ ریپلای که زدی و انتقادی که کردی رو نمیدم دلیل نمیشه که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها عکس‌های تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه

من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti

برای خرید و دیدن محصولاتشون اینجا کلیک کنید

2571

دستت درد نکنه دلی اونهمه غذا زیاد نیست !؟ 

من خودم بیشتر از یک مدل غذا درست نمبکنم چون خودمم میرم خونه کسی اصلا دوست ندارم اونهمه غذا درست کنن چون اینطوری رفت و امدها سخت میشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
2456
2568

اگه شیرینی و شربت و موز و یه مدل سوپم میداشتی عالی تر میشد ولی اینم خوب بود و با سلیقه خسته نباشی بوی غذاهات تا اینجا اومد

یه مادر هستم با بیش از سی سال سن اما بعد از بچه هام که عاشقشونم ،عاشق موسیقیم و موزیک انتخابیم اکثرا فقط بین مهدی احمدوند و قمیشی رد و بدل میشه 😄👌  سفر و شکلات و قهوه و گل و گیاه دوست دارم.مدتی گردشگر بودم و قبل از مادر شدنم تقریبا تمام ایران و چندتا کشور همسایه رو با همسرم گشتیم اگر بتونم در این مورد کمکت کنم دریغ نمیکنم.آشپزی بین الملل و قنادی و نانوایی رو تا حدودی میدونم اما نوشتن دستور غذایی از حوصلم خارجه پس تا زمانی که آپشن ویس رو برای سایت بذارن صبر میکنیم😄در اخر برات از راه دور خوشی و ارامش و سلامتی میخوام لطفا تو هم برای من بخواه
ممنون فدات☺️

چ جوری روتون میشه جلو مهمون غریب عکس بگیرید.یعنی ب مهموناتون گفتید هیشکی از جاش تکون نخوره کسی نیاد سر سفره میخوام عکس بگیرم.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.