2410
2563
ببین از بس همش تلقین میکنیم ما اراده نداریم بیا ازین ببعد بگیم ما ارادمون قویه

آخه چه فایده بعد میشینیم میخوریم خودم هر روز صبح ۴۵ دقیقه پیاده روی تند میرم تو پارک ولی ....

صبح برید پارک ساعت نزدیک ۷ اینا.خود به خود اراده تون میره بالا.چند روز که برید دیگران ببینید اراده تون قوی میشه.من همین کار رو کردم.اول اروم راه میرفتم بعد دیدم مثلا یکی تند تند راه میره مثل اون رفتم بعد تایمشو زیاد کردم بعد دیدم یه خانمی یه کم میدوئه یه کم تند راه میره بعد مثلا به عقب میره منم مثل اون میرم.اول دویدنم کم بود الان تایمش بیشتره.تازه یه نفر ورزش میکنه تصمیم گرفتم بعد پیاده روی و دو یه گوشه پارک ورزش کنم.

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

چه دمنوشی؟

میزدم تو گوگل تقویت معده مثلا دم کرده عناب عالی بود یا مثلا نعنا تازه 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
آخه چه فایده بعد میشینیم میخوریم خودم هر روز صبح ۴۵ دقیقه پیاده روی تند میرم تو پارک ولی ....

من قبلنا شبا میرفتیم پیاده روی دیگه میومدیم خونه میخوابیدیم

اگه دیدی با شیطان چای میخورم بازم حق نداری منو قضاوت کنی ! شاید قراره من به راه راست بکشونمش:)
2564
خوردمم یه رگم شمالیه  من قبل بچه داشتن ارادم خیلی قوی بود فقط با پیاده روی روزی یساعت لاغر میش ...

نمیتونی صبح تا شوهرت بره سرکار بری پیاده روی بیای؟الان دیگه ۵.۳۰ هوا روشنه.اگر بچه ات میخوابه برو بیا 

صبح برید پارک ساعت نزدیک ۷ اینا.خود به خود اراده تون میره بالا.چند روز که برید دیگران ببینید اراده ت ...

دخترمو چکار کنم. اینجا سگ زیاد داره میترسم اول صبح ررم سگ ولم نکنه

اگه دیدی با شیطان چای میخورم بازم حق نداری منو قضاوت کنی ! شاید قراره من به راه راست بکشونمش:)
 دخترمو چکار کنم. اینجا سگ زیاد داره میترسم اول صبح ررم سگ ولم نکنه

کوچیکه دخترت؟صبح خوابش نمیبره؟بستگی به مکان و موقعیتم داره دیگه.مثلا میتونید شبا برید پارک شما بدویی پیاده روی کنی همسرتون و دخترتونم سرگرم بشن یا بعدازظهر اگر همسرتون هست برید پیاده روی.یا توی خونه ورزش کن من امروز صبح دیدم بارون شدیده نمیشه رفت بیرون تو حیاط ورزش کردم همینطوری درجا زدم پروانه زدم طناب زدم بعد به حالت دو میرفتم عقب باز جلو.جای بزرگیم نبود تو خونه ام میشه ولی کتونی بپوش.یا فیلمای ورزشی ببین البته مبتدی بهتره.همون درجا زدن و عقب و جلو رفتم کلی انرژی میگیره اتفاقا من امروز بیشتر عرق کردم.مکثم نکردم پیاده روی مکث بیشتر میکنم

2456
هممون باید جدی شروع کنیم دوروز دیگه شنبه است انشالله دیگه شنبه واقعیمون باشه من خودم سه ماهه میخام ا ...

بیاین باهم شروع کنیم به هم انگیزه بدیم

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
نمیتونی صبح تا شوهرت بره سرکار بری پیاده روی بیای؟الان دیگه ۵.۳۰ هوا روشنه.اگر بچه ات میخوابه برو بی ...

شوهرم چندروز خونست چند روز نیست. خونه هم باشه بچه رو نمیگیره

کوچیکه دخترت؟صبح خوابش نمیبره؟بستگی به مکان و موقعیتم داره دیگه.مثلا میتونید شبا برید پارک شما بدویی ...

خونم آپارتمانه دمای بیرونم ۴۲ درجست گرمه. شوهرم عمرا اگه بیاد باهام خودش لاغره دارو براوچاق شدن میخوره. بهش میگم شبا بیا باهام بریم پیاده روی نمیاد. ۵سالشه

هممون باید جدی شروع کنیم دوروز دیگه شنبه است انشالله دیگه شنبه واقعیمون باشه من خودم سه ماهه میخام ا ...

من ۲ ساله مدام میخوام از فردا شروع کنم😅

2568
۱۶۲ وزنم ۸۹  بشم ۶۵یا۷۰عالیه

نه باز زیاده واسا قدت نهایت 60 اونم زیاده ولی باز منطقی تره تا 70 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
خونم آپارتمانه دمای بیرونم ۴۲ درجست گرمه. شوهرم عمرا اگه بیاد باهام خودش لاغره دارو براوچاق شدن میخو ...

من از یوتویوب کلیپای 1000قدم در خونه رو دیدم میخام از اونا شروع کنم عالین

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))