صبح برید پارک ساعت نزدیک ۷ اینا.خود به خود اراده تون میره بالا.چند روز که برید دیگران ببینید اراده تون قوی میشه.من همین کار رو کردم.اول اروم راه میرفتم بعد دیدم مثلا یکی تند تند راه میره مثل اون رفتم بعد تایمشو زیاد کردم بعد دیدم یه خانمی یه کم میدوئه یه کم تند راه میره بعد مثلا به عقب میره منم مثل اون میرم.اول دویدنم کم بود الان تایمش بیشتره.تازه یه نفر ورزش میکنه تصمیم گرفتم بعد پیاده روی و دو یه گوشه پارک ورزش کنم.
میزدم تو گوگل تقویت معده مثلا دم کرده عناب عالی بود یا مثلا نعنا تازه
فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
دخترمو چکار کنم. اینجا سگ زیاد داره میترسم اول صبح ررم سگ ولم نکنه
کوچیکه دخترت؟صبح خوابش نمیبره؟بستگی به مکان و موقعیتم داره دیگه.مثلا میتونید شبا برید پارک شما بدویی پیاده روی کنی همسرتون و دخترتونم سرگرم بشن یا بعدازظهر اگر همسرتون هست برید پیاده روی.یا توی خونه ورزش کن من امروز صبح دیدم بارون شدیده نمیشه رفت بیرون تو حیاط ورزش کردم همینطوری درجا زدم پروانه زدم طناب زدم بعد به حالت دو میرفتم عقب باز جلو.جای بزرگیم نبود تو خونه ام میشه ولی کتونی بپوش.یا فیلمای ورزشی ببین البته مبتدی بهتره.همون درجا زدن و عقب و جلو رفتم کلی انرژی میگیره اتفاقا من امروز بیشتر عرق کردم.مکثم نکردم پیاده روی مکث بیشتر میکنم
نه باز زیاده واسا قدت نهایت 60 اونم زیاده ولی باز منطقی تره تا 70
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️