من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
انسانی دارای کمبود شیرکاکائو؛🤎 دو دقیقه گوش کن :) فکر کن کسی که دوسش داری بمیره فکر کن باید لباس مشکی بپوشی بری سر خاکش فکر کن دیگه نیست باهاش حرف بزنی پیامش مال خیلی وقت پیشه فکر کن باید گل بخری بری سر قبرش فکر کن باید همه حرفاتو به یه تیکه سنگ بزنی فکر بری سر قبرش اسمشو بلند صداش بزنی ولی دیگه نتونه بهت بگه جانم! فکر کن دیگه نیست دلت تنگ شه بری ببینیش دیگه نتونی بغلش کنی فکر کن… +دیدی سخته پس قدر همدیگرو بدونیم:)!💔️
چی میشه عکسو پست اول بزارین😐🥺دیر میزارین من میرم یه تاپیک دیگه بعد یادم میاره بیام عکسو ببینم
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی