2410
2561

راستش من یه دوستی داشتم که همکارم هستیم درباره همه چی باهم صحبت می‌کردیم و خلاصه که با همفکری هم پیش میرفتیم اواخر اردیبهشت بخاطر یه بی محلی که تو مهمونی باهام داشت بهش گفتم دیگه نمیخوام باهات ارتباطی داشته باشم و دوبارم که دلیل خواست گفتم دلیل خاصی ندارم 

الان میخوام درباره تحصیلم یه مشاوره برم که هزینه ش برام زیاده و چون قبلاً باهاش حرف زده بودم

بنظرتون ضایعس بهش پیام بدم بگم میاد هزینه رو نصف کنیم؟ 

یکم تو کارمم یه وقتایی به مشکل میخورم اما دیگه نمیخوام مثل قبل بشیم باهم صرفا دوتا همکار

بگم یا نه؟؟؟ شما جای من باشین چیکار میکنین؟؟؟🥲🥲

شاید شما بی محلی ترجمه کردین .اون شاید برونگرا بوده و تو جمع بگو بخند بوده و شما کناره گیری کردین 

اینطوری نبوده؟

در مورد کلاس آره ضایعه

لطفا قبل از تگ کردنم بخونین:عذرخواهی میکنم برای اینکه نمیتونم در خصوصی فعالیت داشته باشم🙏هر آنچه بلد بودم در تاپیک هام گفتم.اگر جایی تگ بشم حقیقتا نمیتونم پاسخ دهم .عفو کنین🙏    

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

شما چقدر نازنازی هستی که زودی قهر کردی😂

بنظرم نگو و بخاطر کار بچه‌گانت هم عذرخواهی کن ولی بعید می‌دونم قبول کنه😂💔

اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.  
2571
بله خیلی ضایع هست  حالا که کارت گیرش افتاد پیام بدی  و خیلی بد بود که دلیل نگفتی

مشخص بود کاملا 

وقتی بهم بی محلی میشه چی بگم؟ بگم چرا تو مهمونی منو تنها ول کردی چسبیدی ب بقیه؟؟

2456
شاید شما بی محلی ترجمه کردین .اون شاید برونگرا بوده و تو جمع بگو بخند بوده و شما کناره گیری کردین&nb ...

ببینین از اول تا آخر مهمونی با بقیه بود که میگم عب ندارع

تازه برگشتنی به اسم شوخی داشت رسما توهین میکرد 

من خواهرمم با خودم برده بودم چون خونه کسی نبود هی میگفت مامان خوبی میشی😐

منم یه بار بهش گفتم بدم میاد از این حرفت و بازم تکرار کرده 

ینی چی که نگفنی نه مستقیم به نظرم اصلا نگو،باز اگه کارت پیشش گیره سرکار غیر مستقیم بگو ارههه میخوام ...

نه مستقیم نمیگم 

میگم چون علاقه داشتی خواستم برم گفتم به توام بگم

2568
دعوا نکردیم که  بعدم محیط کارمون یکیه من حداقل هفته ای یه بار باهاش باید حرف بزنم  چرا ر ...

چی بگم والا خیلی راحت بهش گفتی نمیخوام باهات ارتباط داشته باشم حالا خودت دوباره ارتباطتو شروع کنی یه جوریه به نظرم

نه می فرمودید من از کارشما کمی دلگیر شدم ... فرض کن شوهرت لود . چی می گفتی؟ چطور گله می کردی؟ 

میدونم اشتباه کردم میتونستم خیلی بهتر بگم 

اما الان میشه کاریش کرد یا کلا بیخیالش شم؟ 

من حداقل یه سال دیگه باهاش همکارم و هیچ کسیم اندازه ی اون خوب نبود در واقع دوطرفه بود🤦🏻‍♀️

بد خراب کردم ولی خداییش خیلی کارش بد بود🥲

بله هر دو تایی خراب کردین حالا اگه خیلی میخوای دوباره ارتباط داشته باشین من جای شما بودم حضوری سر صحیبتو باز میکردم و بهش میگفتم اونروز به این دلیل ناراحت شدم و عذرخواهی می کردم شما رو نمیدونم برات راحته یا نه؟

2577