rooh_man مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 4961 عنوان اگه لینک عکسمو بزارم بعدا میتونن تو تاریخچه وردارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست اخه مدت زمان لینک کم کم یک روزه 1402/03/17 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooh_man مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 4961 اگر اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن می تونن هر لحظه که خواستن پاکش کنن. اون می نویسه ... ❤️❤️❤️
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 یعنی چجوری تبدیل به نوشته؟ نگاه کنین اول توی اون سایت ثبت نام کنین بعد عکس آپلود کنین. تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 یعنی چجوری تبدیل به نوشته؟ وقتی که می خواهین لینک عکس بدین:1️⃣ اولش یک متنی بنویسین چند خط بیایین پایین بعد لینک بدین:⬇️⬇️⬇️بیایید عکس🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۸-۰۷۲۴۱۸_gallery_bo3.jpgیا2️⃣ این جوری بنویسین:⬇️⬇️⬇️لینک عکس من⛔️⛔️⛔️⛔️ اگر هم اول ثبت نام کنین بعد عکس بگذارین عالی میشه هر وقت خواستین می تونین حذف کنین. تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 12272 اگر اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن می تونن هر لحظه که خواستن پاکش کنن. اون می نویسه ... بله درست ميگي // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 بعضیا بلدن حذف میکنن نمیدونم چجوری یعنی میزنی رو لینک میگ عکس موجود نی ⛔️⛔️⛔️⛔️اول توی اون سایت آپلود ثبت نام می کنن بعد عکسشون رو آپلود می کنن ⬅️ این جوری هر لحظه که خواستن می تونن خودشون لینک رو غیر فعال کنن.✅️✅️✅️ تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 اگ لینک ازینجا پاک شه نه نفرات قبلی می تونن برن ببینن چون توی تاریخچه شون هست.مگر این که کسی که عکس می گذاره قبلش اول توی اون سایت ثبت نام کنه بعد عکسشو آپلود کنه ⬅️⬅️ این جوری هر لحظه که دلش خواست می تونه عکسش رو حذف کنه. تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 نه متاسفانه ولی فرداش که حذف میشه دیگه نمیبینن میشه. ✅️✅️✅️اگر اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن می تونن هر لحظه که خواستن عکسشون رو حذف کنن. تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 نه عزیز هر کار کنی تو تاریخچه میمونه می تونن اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن و هر وقت خواستن عکسشون رو حذف کنن ⬅️⬅️⬅️ این جوری اگر توی تاریخچه بزنن می نویسه عکس موجود نیست.❌️ تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2993 می تونن اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن و هر وقت خواستن عکسشون رو حذف کنن ⬅️⬅️⬅️ این ... خب تو سایت آپلود تا یک روز نمیشه پاکش کرد که در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده شودمن دیگری🥰 ی دختر کورد دهه هشتادی
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 خب تو سایت آپلود تا یک روز نمیشه پاکش کرد که نه اگر اول ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن نیازی نیست تا یک روز صبر کنن ⬅️ ۵ دقیقه بعدشم می تونن حذف کنن هر لحظه ای که دلشون خواست. تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2993 نه اگر اول ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن نیازی نیست تا یک روز صبر کنن ⬅️ ۵ دقیقه بعدشم می تونن حذف ک ... مرسی عزیزم در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده شودمن دیگری🥰 ی دختر کورد دهه هشتادی
ازسارابپرس عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17285 مرسی عزیزم خواهش می کنم.🦋🦋🦋 تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن. 🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵