2454
2553

اره میتونن 

مَن مبتلا به شیرین ترین بیماری جهان هستم مگس ها و مورچه ها من رو بیشتر از انسان های عادی دوست دارن نوک انگشتام همیشه سوراخه و روزانه بیشتر از چهاربار انسولین تزریق میکنم یعنی بیش از هزاران بار در سال و بیش از میلیاردها بار در طول زندگیم همیشه به این فکر میکنم که سبک زندگی عادی چقدر میتونه لذت بخش باشه اینکه لذتِ خوردن بستنی با دردِ تزریق قاطی نشه خیلی قشنگه اگه این نعمت رو دارید بابتش شکر گذار باشید ولی جدای از این بحث ها من معتقدم کسی که خودش میلیاردها بار به خودش انسولین زده و هزاران بار با سوزن نوک انگشتای دخترونه اش رو سوراخ کرده تا به خون برسه خیلی خیلی بیشتر از شما انسان های خوش بخت عادی میتونه با دردها و غم هاش به میدان نبرد بره کسی که از نون خامه ای و پاستیل میگذره کسی که زندگیش خالی از آب نبات چوبیه و کسی که این پارادوکس شیرین اما تلخ روپذیرفته خیلی قویه ....من زمین شناسی میخونم رشتم خیلی قشنگه خیلی دوسش دارم اینکه از برش یه تیکه سنگ به کربونیفر برسی حیرت انگیزه میدونی کجای رشتم قشنگه؟اونجایی که خدا ۱۴۰۰سال پیش گفته و ^الارض بعد ذلک دحاها^ یعنی ^و زمین را بگسترانید^ دحاها یعنی تخمِ شترمرغ میدونی یعنی چی؟یعنی زمین صاف نیست گرد هم نیست بلکه تخم مرغی شکله چیزی که اساتید من و نویسندگان کتاب های مربوط به رشتم و بزرگان این رشته این روزها کشفش کردن و به نظرم این قشنگ ترین چیزیه که خدا درباره ی رشتم گفته😌 https://uupload.ir/view/mhmd_arfath_14020706_205418929_8key.mp4/  میدونستی اشیا خیلی با ارزشن؟میدونی این پتوی توعه که شبا بغلت میکنه؟و این بالش توعه که اشکاتو پاک میکنه میدونی همدم تنهاییات لیوانیه که توش چای مینوشی؟میدونستی ماشین لباسشوییت چقد دوست داره که لباساتو میشوره؟به این فکر کردی که میزبانی بهتر از یخچالت توی زندگیت وجود نداره؟کدوم میزبان اگه هزاران بار درخونشو باز کنی لامپشو برات روشن میکنه؟میدونستی اگه‌بمیری اولین چیزایی که گوشه گیر میشه پتو و بالِشِتَن؟نداریم اصن بهتر از اینا https://uupload.ir/view/eslam._.ziba_14020707_123309498_1su.mp4/

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2564

بعضیا بلدن حذف میکنن نمیدونم چجوری

یعنی میزنی رو لینک میگ عکس موجود نی

بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

اگ لینک ازینجا پاک شه نه

من  مصی ام،  24ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍🫡     به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

@rooh_man  

سلام

آره

تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب  نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن.     🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵 
😐وای چه بد نمیشه یه دیقه گذاشت بعد حذف شه؟

نه متاسفانه

ولی فرداش که حذف میشه دیگه نمیبینن

مَن مبتلا به شیرین ترین بیماری جهان هستم مگس ها و مورچه ها من رو بیشتر از انسان های عادی دوست دارن نوک انگشتام همیشه سوراخه و روزانه بیشتر از چهاربار انسولین تزریق میکنم یعنی بیش از هزاران بار در سال و بیش از میلیاردها بار در طول زندگیم همیشه به این فکر میکنم که سبک زندگی عادی چقدر میتونه لذت بخش باشه اینکه لذتِ خوردن بستنی با دردِ تزریق قاطی نشه خیلی قشنگه اگه این نعمت رو دارید بابتش شکر گذار باشید ولی جدای از این بحث ها من معتقدم کسی که خودش میلیاردها بار به خودش انسولین زده و هزاران بار با سوزن نوک انگشتای دخترونه اش رو سوراخ کرده تا به خون برسه خیلی خیلی بیشتر از شما انسان های خوش بخت عادی میتونه با دردها و غم هاش به میدان نبرد بره کسی که از نون خامه ای و پاستیل میگذره کسی که زندگیش خالی از آب نبات چوبیه و کسی که این پارادوکس شیرین اما تلخ روپذیرفته خیلی قویه ....من زمین شناسی میخونم رشتم خیلی قشنگه خیلی دوسش دارم اینکه از برش یه تیکه سنگ به کربونیفر برسی حیرت انگیزه میدونی کجای رشتم قشنگه؟اونجایی که خدا ۱۴۰۰سال پیش گفته و ^الارض بعد ذلک دحاها^ یعنی ^و زمین را بگسترانید^ دحاها یعنی تخمِ شترمرغ میدونی یعنی چی؟یعنی زمین صاف نیست گرد هم نیست بلکه تخم مرغی شکله چیزی که اساتید من و نویسندگان کتاب های مربوط به رشتم و بزرگان این رشته این روزها کشفش کردن و به نظرم این قشنگ ترین چیزیه که خدا درباره ی رشتم گفته😌 https://uupload.ir/view/mhmd_arfath_14020706_205418929_8key.mp4/  میدونستی اشیا خیلی با ارزشن؟میدونی این پتوی توعه که شبا بغلت میکنه؟و این بالش توعه که اشکاتو پاک میکنه میدونی همدم تنهاییات لیوانیه که توش چای مینوشی؟میدونستی ماشین لباسشوییت چقد دوست داره که لباساتو میشوره؟به این فکر کردی که میزبانی بهتر از یخچالت توی زندگیت وجود نداره؟کدوم میزبان اگه هزاران بار درخونشو باز کنی لامپشو برات روشن میکنه؟میدونستی اگه‌بمیری اولین چیزایی که گوشه گیر میشه پتو و بالِشِتَن؟نداریم اصن بهتر از اینا https://uupload.ir/view/eslam._.ziba_14020707_123309498_1su.mp4/
2456
چجوری تو سایت ورمیدارن

توي اون سايت عكس ميمونه

اگه ميخواييد اينجا عكسي نمونه نبايد لينك خالي رو بذاريد ، لينك و تبديل ب نوشته كنيد

مدت زمانشم بزنيد يك روز

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
2568
@rooh_man   سلام آره

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

هر کس اگر عکسی یا ریپلای عکسی ازش موند نی نی یار تگ کنه و بگه کدوم صفحات ⬅️⬅️ نی نی یار براشون پاک می کنن.

اما اگر لینک گذاشتین خودتون برید از همون سایت پاک کنید

چون هر کس که روی لینک زده باشه رفته توی سابقه ی مرورگرش یا ممکنه لینک رو کپی کرده باشن تا زمانی که از سایت اصلی همان آپلود عکس حذف نشن می تونند بروند دوباره ببینن.

⬇️⬇️⬇️

🟥🟥 اون عکس هایی که با لینکه🔺️ چون الان نی نی یار پاک کنه فقط نفرات بعدی نمی تونن ببینن اما نفرات قبلی می تونن 

تاپیک نحوه ی گیف گذاشتن در نی نی سایتتاپیک سوال و جواب  نی نی سایت اصلا عکس نگذارین عکس هاتون خیلی سریع وارد گوگل میشن.     🟥تاپیک شرایط تغییر نام کاربری🟥 🔵درخواست دوستی رد می کنم.🔵 
توي اون سايت عكس ميمونه اگه ميخواييد اينجا عكسي نمونه نبايد لينك خالي رو بذاريد ، لينك و تبديل ب نو ...

اگر اول توی اون سایت ثبت نام کنن بعد عکس آپلود کنن می تونن هر لحظه که خواستن پاکش کنن.

اون می نویسه ۱ روز اما ۲ روز طول میکشه.

✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

2577