2454
2553
عنوان

من حس ششمم ولی حرسمو در میارید 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 503 پست
الان معلوم نیست داره به کی میگه اول تو قطع کن نه اول تو😂

ایش فشاری شدم🤕😂😂بنظرم الان داره ب دلقک بازیای رلش میخنده و بهش قول میده باهاشه🤕🤕😂😂😂  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564
😂😂😂 گناه داره خوب چرا زورش میکنین کسیو بگیره که نمیخاد دنیا دو روزه بزار با عشقش باشه و حالشو ببر ...

سلیطس 

خاله اول اومده گفته فاطیما برا علی و ایناس

الان خودشو براش میگیره

بنظرت حس فاطیما ب علی چیه؟

خدا بگم چیکارش کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2456
سلیطس  خاله اول اومده گفته فاطیما برا علی و ایناس الان خودشو براش میگیره بنظرت حس فاطیما ...

وا مگه شوهر قحطی که میخواد دخترشو بندازه به داداشت 

توهم میگفتی علی عروسیشه بعد رو میکردی به مامانت میگفتی عه به خاله اینا کارت دعوت ندادین؟😂😒

مثلا سیاست داره که خودشو میگیره حسش اینه شوهر خوب پاک گیرش میخواد بیاد ، احساس میکنه خیلی زرنگه، غرور داره واسه علی ولی زیرکانه کارشو پیش میبره، علیو ۷۰ درصد دوست داره

حالا خواهرشوهر بازی در نیار عشقم تو چرا حرس میخوری تا داداشت قبول نکنه کسی نمیتونه کاری کنه داداشت اختیارش دست خودشه به خانوادت بگو فشار نیارن روش بزارن خودش انتخاب کنه

وا مگه شوهر قحطی که میخواد دخترشو بندازه به داداشت   توهم میگفتی علی عروسیشه بعد رو میکردی ب ...

🤕😂دهن منو سرویس کرده هی میگه ی بیو بده بزارم این بفهمه برا من مهم نیست 

انقد خودشو گوز نگیره برام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی غرور نداشته باش شرایط رو بپذیر معلومه دختر ساده و کم توقعی هستی 

خیلی خیلی مغرورم متاسفانه 

ولی واقعا توقعی جز احترام و محبت از شوهرم ندارم 

نه سال با هم تو رابطه بودیم و دوساله که ازدواج کردیم 

یکماهه قهریم و من خونه ی بابامم 

با این تفاسیر بازم حست میگه هفته بعد آشتی میکنیم ؟ 

خیلی خیلی مغرورم متاسفانه  ولی واقعا توقعی جز احترام و محبت از شوهرم ندارم  نه سال با هم ...

همین غرور باعث جدایی بیشتر میشه

برای آشتی یکی باید پیش قدم بشه حداقل نوبتی 

با این چیزهایی که گفتی ممکنه کمی طول بکشه مونده به خودتون

2568
😂😂😂😂😂نه والا نمیشناسمت ی چیزی تو سرم داد زد سبسبزززز فکر کنم اول اسم کراشت م باشه یا ا  ...

وای اره😐 اولش ا😐😐😐😐 پشمام دیگه چی حس میکنی 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
اهل تلافی ؟ سر به هوا امااااا در وقتش اروم و‌متین  چشمات از خوشگلترین بهش صورتته تصمیمات جال ...

درسته مرسی درباره آینده چی حس میکنی 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
وای اره😐 اولش ا😐😐😐😐 پشمام دیگه چی حس میکنی 

😂😂😂😂😂😂😂😂 یااااا خداااا 

والا دیگه هیچی😂😂

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
آره کینه گرفتن ناراحتن انتظار همچین رفتاری نداشتن

منو بگو لطفا احساست نسبت به امضام و عشقمون؟

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍وزن کنونی۷۰✔️وزن هدف۶۸🔒۶۶🔒۶۴🔒۶۲🔒۶۰🔒۵۸تا آخر سال ۱۴۰۲✔️