2454
2563
عنوان

من حس ششمم ولی حرسمو در میارید 🤕

3047 بازدید | 503 پست

حس ششم نیستم ولی چیزی که احساس کنم و تو دلم بیوفته میگم

یکی پرسیده بود با شوهرم قهرم کِی باردار میشم؟ من چمیدونم مریم مقدس نیستی که همینجوری حامله بشی باید رابطه داشته باشی یا نه

یا یک خانومی نوشته بود من کِی بچه دار میشم مریضی دارم ولی دکتر نمیرم؟ خوب عزیزم وقتی خدا هم بخواد بچه بده اول باید بدنت سالم باشه بتونه از پسش بر بیاد

مورد داشتیم گفت من کِی میرم اونجا؟

پاهای توعه من از کجا بدونم، هروقت که بلند شی بری🤧

یا میگن رنگ لباسم چیه؟ تاریخ تولدم؟ الان چی دستمه؟

بخدا حس ششمم که باشه نمیتونه بگه دعا نویس که نیست علم غیب نداره چشم سوم نداره😐

خلاصه سوالات خیلی سمیه

حس ششم اینجوریه که یک توضیحی درمورد سوالت میگی بعد جواب میگیری 

سلام

الانم میشه بپرسیم

……………………………………يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ.                                                              اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! (در برابر حوادث سخت زندگى،) از صبر و نماز كمك بگيريد، همانا خداوند با صابران است🌸🌸🌸خدایا کمکم کن. التماس دعا.🌸🌸🌸

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2571
بپرس گلم

عزیزم میشه بگید حمید منو بیشتر دوس داره یا حسن 

حمیدو کی میبینم اصلا خواهم دید💔🥺

……………………………………يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ.                                                              اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! (در برابر حوادث سخت زندگى،) از صبر و نماز كمك بگيريد، همانا خداوند با صابران است🌸🌸🌸خدایا کمکم کن. التماس دعا.🌸🌸🌸
2456
آره بستگی داره به شرایط اقتصادی و پسندانداز شما

عزیزم میشه بگید حمید منو بیشتر دوس داره یا حسن 

حمیدو کی میبینم اصلا خواهم دید💔🥺

2568
با حسن بیشتر صمیمی ولی دلیل بر این نمیشه تورو دوست نداشته باشه، میبینی به زودی 

جدی حمیدو میبینم؟ تو چه محیطی میبینمش مثلا🥹

الان بپرسم حست درباره زمان ازدواجم و مشخصات طرفم چیه خوبه یا سمیه؟😂😅

نه سمی نیست ، معیار هاتو داره 

ولی همه چی بستگی به خود ما داره خودمون سرنوشت رو رقم میزنیم واست ۱۰ تاهم خواستگاز بیاد مونده به خودت بله بگی یا نه

2577