سلام بچه ها من چی کار کنم بیشتر بهم توجه کنن اخه هیچی حواسشون بهم نیست من همیشه این کمبود و از طرف اونا احساس کردم مثلا دلم میخواد چون کنکور دارم بیشتر حواسشون باشه بهم برسن یکی ی لیوان چایی دستم نمیده یا مثلا مخصوصا بخواد غذا برام بپزه یا محیط خونه رو اروم کنن یا اصن بپرسن امتحانام رو چطوری دادم براشون درسم و خودم مهم باشه به نظرتون توقع زیادیه اخه من میبینم دوستام مامان باباهاشون خیلی مخصوصا تو دوران امتحانات و کنکورشون هواشونو دارن واس من اینطوری نیست بار ها ام گفتم ولی نمیکنن اینگار ک کمبود دارم هعی
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
منم تیزهوشان خوندم با کلی سر صدا هزینه ای واس کلاس نکردم حتی گوشی ام نداشتم ک ب ...
وایییی از آشناییت خوشبختم
منو تو قراره رتبه های تاپ کنکور بشیمممممم