سلام بچه ها من چی کار کنم بیشتر بهم توجه کنن اخه هیچی حواسشون بهم نیست من همیشه این کمبود و از طرف اونا احساس کردم مثلا دلم میخواد چون کنکور دارم بیشتر حواسشون باشه بهم برسن یکی ی لیوان چایی دستم نمیده یا مثلا مخصوصا بخواد غذا برام بپزه یا محیط خونه رو اروم کنن یا اصن بپرسن امتحانام رو چطوری دادم براشون درسم و خودم مهم باشه به نظرتون توقع زیادیه اخه من میبینم دوستام مامان باباهاشون خیلی مخصوصا تو دوران امتحانات و کنکورشون هواشونو دارن واس من اینطوری نیست بار ها ام گفتم ولی نمیکنن اینگار ک کمبود دارم هعی
بچهها عکسهای تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه
من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti
بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
بگید براتون دعا میخونم زیارت عاشوارا دعای کمیل توسل صلوات........................................................................به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
منم تیزهوشان خوندم با کلی سر صدا هزینه ای واس کلاس نکردم حتی گوشی ام نداشتم ک ب ...
وایییی از آشناییت خوشبختم
منو تو قراره رتبه های تاپ کنکور بشیمممممم