لوبیا رو به صورت اریب نسبتا درشت خرد کرده
پیاز رنده شده را تفت میدهیم
طلایی که شد اندکی زرد چوبه ، مقداری فلفل سیاه ، ادویه پلویی ، پاپریکا ، نمک ، اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم
بعد رب اضافه مینماییم سرخ میکنیم کامل
بعد لوبیا رو اضافیده و تفت میدهیم
اگر دوست داشتیم عصاره گوشت الیت اضافه مینماییم
نصف لیوان اب اضافه نموده و اضافه میدهیم مواد کمی بپزد
در حین پخت زعفران اضافه مینماییم
برنج ابکش کرده داخل قابلمه زعفران کنجد و ته دیگ دلخواه میریزیم
برنج ریخته و مواد لوبیا و زعفران را مرتب لا یه به لایه ریخته و روی لایه اخر کره ی زعفرانی قرار داده و دم میگذاریم