2454
2561

با چشای خیسم میفرستم

دعام کن ابجی😭😔

برای قبولیم در آزمون جامع که ۱۲ بهمن هست دعا کنید لطفا😔خیلی سرنوشت ساز هست برام🙏🏻برای تایید شدن پروپوزالم دعا کنید لطفا💙🙏🏻دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست🙏🏻🤲🏻💚.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔 من باید زود درسم تموم بشه کمک خرج خانوادم بشم ……. حالم خوب نیس😔

فرستادم 

التماس دعا 🥺

اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است                                                                         من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین🌱🍃 کاربر @ملوسکتونم1 هم خودم هستم. 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571
خوش باشی🌹

ممنون 🥺🌱

اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است                                                                         من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین🌱🍃 کاربر @ملوسکتونم1 هم خودم هستم.