2581
2632
وای برقی هات رو اسمگ هم بگیری اینقدرررر نمیشه

چرا میشه چون من دو دست مبل واسم خانوادم میگیره،جاربرقی شارژی و معمولی میده دکور هست مجسمه ها و تابلو ها هست میز ال‌سی‌دی و سرویس چوبم فرش و پرده هام قابلمه ها سرویس هام انواع لیوان چینی جاکفشی و.....لوازم برقی های آشپزخونه سرویس دستشویی و حموم 

❤قلب❤ کارش فقط خون رسانی نیست خیلی وقتا روزی میرسونه آدما نـون قلبشون رومیخورن 21Farvardin*💚🍀*خدا* جونم بخاطر همه چی..‌. ازت ممنونم خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍🤍💢عکس پروفایلم‌ عکس خودمه💢کپی ممنوع💢 (۱۳)مهر ساعت ۵ بعدظهرنباید یادت بره🖤با افتخار نوه شهیدم🥰(جانم فدای رهبر🇮🇷 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
اصلی ها رو که نامزدت خریده 2میلیارد خرده ریز نمیشه 

بالا گفتم دو دست مبل میخوام بخرم میزناهار خوری و خیلی چیزای دیگ ک ۲میلیارد میشه

❤قلب❤ کارش فقط خون رسانی نیست خیلی وقتا روزی میرسونه آدما نـون قلبشون رومیخورن 21Farvardin*💚🍀*خدا* جونم بخاطر همه چی..‌. ازت ممنونم خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍🤍💢عکس پروفایلم‌ عکس خودمه💢کپی ممنوع💢 (۱۳)مهر ساعت ۵ بعدظهرنباید یادت بره🖤با افتخار نوه شهیدم🥰(جانم فدای رهبر🇮🇷