2581
2632
بهمن ماه برا آبجیم نزدیک ۴۰۰ تموم شد

همه رو خودش گرفت؟یا دوماد هم چیزی گرفت؟

خودت باش دختر ؛ دنیا اصالت را ستایش میکند🧡یه وقتایی خودت رو بغل کن و بگو:خیلی راه سخت و طولانی ای رو اومدی بهت افتخار میکنم...  (:
چه خوب

ما اذرماه برای داداشم یخچال ساید و لباسشویی و تی وی دوو ودوتا فرش 12 متری خریدیم شد 110 تومن 

نی نی یار عزیز صفحه اصلی سایت کم با تبلیغات پر شده بود دیگه به اعلاناتمونم کامنت تبلیغاتی ارسال میشه؟! 🙏🙏🙏🙏خدایا مارا آن ده که آن به 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من تا الان فقط برقیا و سرویس لحاف و ظرف اینا خریدم شده ۱۲۰ هنوز کلییییییی چیز مونده فکنم اخرش با کاب ...

وا مگه کابینت میگیرید؟😶

خودت باش دختر ؛ دنیا اصالت را ستایش میکند🧡یه وقتایی خودت رو بغل کن و بگو:خیلی راه سخت و طولانی ای رو اومدی بهت افتخار میکنم...  (:
2603

پریروز تو شهروند یخچال فریزر ساید بای ساید دوو ک ایرانیه ۹۰ میلیون بود.عینه این یخچال رو ما ۷ ماه پیش خریده بودیم ۴۰ میلیون 

قیمتا تو همین یکی دو ماه اخیر چند برابر شد

یه دست مبل حداقل ۳۰ ۴۰ تومنه 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟

خواهرشوهرم دی ماه عروسیش بود با وام ۱۵۰ تومنی و خرج خودشون ۲۰۰ تموم شد

۵تیکه با داماد بود

یخچال اسنوا

تی وی دوو

گاز رومیزی

لباسشویی اسنوا

فرش ۲عدد ۹متری

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم . امام رضا   خیلی جاها دستم رو گرفته؛ کاش انقدری ازت دور نبودم ک دیدن روی ماهت برام بشه یکی از آرزوهای محال    آقا میشه ضامنم بشی و حاجت دلم رو بدی؟   ب حق جوادت محمدم رو بده.اطرافیان خیلی راحت دل میشکنن  خسته ام آقا خسته . معجزه ای کن معجزه تا عمر دارم اسمت از زبونم نمیافته. خیلی دوستت دارم آقا خیلی   
2640
بستگی داره چی بگیری، یخچال از ۱۵، ۲۰ میلیون هست تا ۱۵۰

نه واقعا ۱۵ ۲۰ دیگه نیست

حداقل ۳۰ تومنه

اونم خیلی کوچیک و جمع و جور

شانس بیاری هرماه خرابی نداشته باشه که دوبرابرم بخوای خرجش کنی

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
2637
پریروز تو شهروند یخچال فریزر ساید بای ساید دوو ک ایرانیه ۹۰ میلیون بود.عینه این یخچال رو ما ۷ ماه پی ...

اره مام اذر خریدیم 42

نی نی یار عزیز صفحه اصلی سایت کم با تبلیغات پر شده بود دیگه به اعلاناتمونم کامنت تبلیغاتی ارسال میشه؟! 🙏🙏🙏🙏خدایا مارا آن ده که آن به 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
2604