2454
2561
عنوان

پارتنرم ۹ ماهه که هستیم

527 بازدید | 40 پست

هنوز نیومده خاستگاریم منم ته دلمه که با گزینه های دیگه هم معاشرت کنم ببینم اونا بگیرن یا ن 

میدونممممم ادم بدیممممم میدونم ولی دلم میخاد زودتر وارد مرحله ی بعدی زندگیم بشم حوصلم سر رفت اینقدر منتظرش بودم این کارو کنم؟

جاست الان

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

نه اینکارو نکن 

چون معنی خیانت رو میده کاملا 

میتونی بهش بگی درخواستی که داری 

اگر از اول نگفتی هدفت از دوستی ازدواج هست پس مقصر خودتی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
2571

به نظرم ادم بدی نیستی فقط هدفت ازدواجه و داری ادمای مختلف رو میسنجی

اگه هدفت دوستی بود خیانت محسوب میشد ولی تو صریحا گفتی قصدت ازدواجه

درسته سختمونه ولی میرسیم به جایی که حق مونه ✌🏻✨
2456

کارت درست نیست 

نه انسانی و از لحاظ عاطفی درسته 

نه از لحاظ انتخابیت چون اینجوری بیشتر سردرگم میشه و انتخاب درستی نمی تونی داشته باشی

در کل دوستان تو رابطه هاتون هم تعهد باشه قشنگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1396095  تنهایی هاتو محکم تر بغل کن...💔
نه اینکارو نکن  چون معنی خیانت رو میده کاملا  میتونی بهش بگی درخواستی که داری  اگر ...

گفتم اونم میگه وضعم خوب بشه .... مادرش خیلی اصرارش میکنه بیاد خاستگاریم این مقاومت میکنه میگه دختر مردمو نمیخام بدبخت کنم......

خداییش خیلی بهم تا الان لطف داشته تو موقعیاتیی نیاز داشتمش بوده

ولی منم هدفم ازدواجه زودتره اونم بهش گفتم واسه پولش مشکلی نییس ولی اون یه طرفه جا جفتمون داره تصمیم میگیره همینم باعث شده اعصابم خورد بشه از صبرش

جاست الان

پا رت نر یعنی کسی که باهاش هم خونه هستی  ؟

goftino.com/c/NfLsm2🌹🌹    أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا ایه 83🌹🌹
2568

الان باید به ۲۴ ساله ها بربخوره آیا 😂

دوستان ما پیریم؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.