2410
2553
عنوان

یه مشورت_ازدواج مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 28 پست
مادر زنداداشتون با زنداداشتون اینا زندگی میکردن؟

نه عزیزم مادرشون خانه جدا داشت ،بعضی از شبهاهم زنداداشم پیششون می‌خوابید برادرم با بچه ها خونه خودشون بودند.هفت سال زمین گیر شدند زن دایی بودنند

شدیدا باهات موافقم ولی مادرم قبول نمیکنه 😔 میدونم تو رودربایستی مونده

بهش بگو از آیندت خبر نداری ک به جای نگهداری از پدبزرگم از زندگی خودت لذت ببر بعد این همه سال تنهایی به فکر خودتم باش بهش بگو هر تصمیمی بگیره تو پشتشی و نظر تو اینه ک ازدواج کنه تا خیال توام راحت باشه من خودم به مامانم میگم هرکی هرچی گفت جوابش با من مهم اینه تو حال دلت خوب باشه بیشتر به فکر حرف مردمن ک بعد این همه سال میگن فلانی ازدواج کرده

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

سه تا بچه داره که همگی متاهل هستن خانمش یه سال پیش فوت شدن

اگه سرحاله ومریضی خاصی نداره خوبه بچه هاشم که متاهلن

البته اختلاف سنی شونم یکم زیاده ولی خب هردو بالغن

غریبه ها در شب🌹

هیچوقت ازدواج به ادمها تحمیل نکنید میخواد ۴۳ سالش باشه میخواد۱۹ سالش از کجا معلوم تو معذورت قرار داره شاید واقعا دوست نداره ازدواج کنه 

بذارید برای زندگیش خودش تصمیم بگیره شماهم بهش بگین که هر تصمیمی بگیره من مثل کوه پشتتم.

من هم روزی پدری دلسوز داشتم که زمستان از خستگی کارگری اش خانه می آمد با لذت چای که مادرم درست کرده بود سرمیکشید🖤😭من هم روزی مادری مهربان داشتم که بوی قرمه سبزیش تو کل خونه می پیچید🖤😭من هم روزی خانه پدری داشتم که سفره اش پهن بود بوی نان تازه می پیچیدتو حیاط خونه🖤😭ولی الان تنها یک نام برایم گذاشتن (یتیم)وپدرمادری که دیگه بین ما نیستن😭🖤دوست عزیزی که امضا من خواندی برای اسطورهای زندگیم یه صلوات هدیه میکنی؟⚘
سه تا بچه داره که همگی متاهل هستن خانمش یه سال پیش فوت شدن

مامان من دلایلش اینا بودن ک شوهر تو سرکوفتت میزنه یا مردم چی میگن بهش گفتم شوهرم خیلیم موافقه اگه خودش همدم نمیخواست چرا ازدواج کرده توام همدم میخوای شاید مامان توام نگران شوهرته 

مامان من دلایلش اینا بودن ک شوهر تو سرکوفتت میزنه یا مردم چی میگن بهش گفتم شوهرم خیلیم موافقه اگه خو ...

نه مامان من نگران حرف مردم و تنهایی پدرشه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است