2410
2563

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564

وای دقیقاااا 

من میام یکم حال و احوالم خوب بشه 

همه‌ی تاپیکای پربازدید یا خیانت ،یا بدی شوهر و اعضای خانوادشه،یا مریضی و اعتیاد و دست بزن و.....

هست با میگن دعاکن کن صلوات بفرست ،حمد بخون(بخدا تا جایی که بتونم میخونم ولی دیگه آدم کلافه میشه)🤭🤦🏻

🍃「هرگز از نشون دادن اینکه واقعاً چه کسی هستی نترس، چون تا زمانی که از خودت راضی هستی، نظر دیگران مهم نیست.」🍃
2456

یکیشون میگفت مامانم مجبورم کرده جلو باباش شال بپوشم 

همچین با سوز گداز هم تعریف میکرد چند نفر داشتن به فرزندی قبولش میکردن

میگفت مامانم از چادریا بدش میاد از بی حجابا متنفره،😳

خداییش این دیگه نداره بازیه😂😂😂 

رو من تاثیری نداره🤐👀😶‍🌫️

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دقیقا خیلیاهم البته تاپیکای دروغ میزنن با دروغاشون روح و روانمون و داغون میکنن

واقعا خدا ازشون نگذره نمیترسن تاپیک دروغشون به واقعیت تبدیل بشه؟!

🍃「هرگز از نشون دادن اینکه واقعاً چه کسی هستی نترس، چون تا زمانی که از خودت راضی هستی، نظر دیگران مهم نیست.」🍃
2568
وای دقیقاااا  من میام یکم حال و احوالم خوب بشه  همه‌ی تاپیکای پربازدید یا خیانت ،یا بدی ...

من اصلا پربازدید ها رو نگاه هم نمیکنم 

نیومدم کع روزنامه بخونم اومدم با چهار نفر حرف بزنم دلم وا شه

رو ناخوداگاه ادم تاثیر میذاره.حالا چه خوب چه بد

کسانی که درونن حس درکشون بالاست ببشتر اذیت میشن چون ناخودآگاه خودشون رو جای اون شخص در نظر میگیرن و احساس همدردی میکنن