2410
2561

بچه ها آیا خرید گوشت گوساله از این فروشگاه زنجیره ای ها خوبه ؟؟ 

منظورم اینکه تو قیمت بصرفه هی یا فقط تبلیغه؟؟ 

الان گوشت گوساله کیلو ۴۳۰ هس

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

ما گوساله کیلویی۵۵۰میخریم

نخرید من شنیدم میگن اصلا خوب نیست

🫀قـ♥️ـلـ♥️ـب کارش فقط خون رسانی نیست...خیلی وقتا روزی میرسونه...آدما نـون قـ♥️ـلـبشون رو میخورن 🌱🌸*21Farvardin*💚🍀خدا جونم بخاطر همه چی ازت ممنونم خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایا شکرت واس خانواده خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲شکرت🤲🤍🩵🙏توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من هستید😍🩵🤍💢عکس پروفایلم‌ عکس خودمه💢کپی ممنوع💢
2456
بهتره از قصابی خرید کنید گوشت بسته بندی گوشت درجه یک نیست

چرا درجه ۱ نباشه کاملا تازه بدون چربی و بو .... مگه درحه ۱ چیه دیگه

بستگی به کیفیت دارهوقتی مارک معتبر باشه عالیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چرا درجه ۱ نباشه کاملا تازه بدون چربی و بو .... مگه درحه ۱ چیه دیگه بستگی به کیفیت دارهوقتی مارک مع ...

با چشم خودم دیدم که روی گوشت بسته بندی تاریخ تولید رو تاریخ روز فردا زدن!! تو فروشگاه‌ها دستگاه زدن تاریخ دارن و وقتی گوشت و مرغ میمونه و فروش نمیره بسته بندی و تاریخ رو عوض میکنن. حالا باز مختارید که بخرید

2568
ما که گوساله میگیریم ۳۰۰ گوسفند هم ۴۰۰ از قصابی میگیریم. بعضی وقتها هم همون گوسفند کامل میگیریم خیل ...

آخه ما میدونی چجوری میگیرم ۲کیلو خورشتی ۲کیلو چلو گوشتی ۲کیلو آبگوشتی ۵کیلو چرخ کرده ۶تا دنبالیچه

۲تا مغز گاو،۲دست جیگر،۱دونه زبون گوساله

🫀قـ♥️ـلـ♥️ـب کارش فقط خون رسانی نیست...خیلی وقتا روزی میرسونه...آدما نـون قـ♥️ـلـبشون رو میخورن 🌱🌸*21Farvardin*💚🍀خدا جونم بخاطر همه چی ازت ممنونم خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایا شکرت واس خانواده خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲شکرت🤲🤍🩵🙏توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من هستید😍🩵🤍💢عکس پروفایلم‌ عکس خودمه💢کپی ممنوع💢
با چشم خودم دیدم که روی گوشت بسته بندی تاریخ تولید رو تاریخ روز فردا زدن!! تو فروشگاه‌ها دستگاه زدن ...

خب این تو قصابی هم هست فکر می کنید هر روز کشتار میارن؟! نه یخچال قصابی پر از لاشه و شقه های چند روزه س

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب این تو قصابی هم هست فکر می کنید هر روز کشتار میارن؟! نه یخچال قصابی پر از لاشه و شقه های چند روزه ...

ما صرفا از یک قصابی بزرگ و با مشتری زیاد خرید میکنیم که هر روز خودم دیدم با ماشین های مخصوص گوشت و مرغ براشون میاد چون فروششون بالاست

[QUOTE=294758815]آخه ما میدونی چجوری میگیرم ۲کیلو خورشتی ۲کیلو چلو گوشتی ۲کیلو آبگوشتی ۵کیلو چرخ کرده ۶تا دنبالیچه منظورم این بود که گرون میگیرید.

بعدش گوسفند کامل بگیرید هم خورشتی داره هم چلو گوشت هم آبگوشتی.تازه کله پاچه وجیگر اینا هم براتون سر میوفته.