2581
2632

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

برو پیش روان شناس وسواس فکری و اضطراب داری

بخدا الان سر خودمو میزنم تو دیوار 

ایشالا بمیرم راحت شم 

ی نفر بهم گفت احتمال خیلی زیاد بارداری 😭😭 

چه غلطی بکنممم 

گفت بیبی چک ۱۰۰ درصد نشون نمیده یکی دوماه هم طبیعیه پریود شدن

2603
ی چیزی شد خیلیییی ترسیرم😭😭😭  وای خدا منو برداره

عزیزم بارداری به این سادگی ها نیست  خودتو عذاب نده اگر باردار بودی اصلا پریود نمی شدی 

تاپیک های قبلتو خوندم در جریانم منم هم سن شما هستم خیلی ناراحت شدم ولی اعتماد کردن توی این دور و زمونه واقعا سخت شده  اصلا بهش فکر نکن سخته فراموش کردنش ولی یه روز پشت سرتو نگا می‌کنی و متوجه میشی که خیلی زیاد 

نگران چیزایی بودی که اصلا اهمیتی نداشتن 🙂

فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کاش می دونستی چقدر دلم میخواد بیای توی دلم نون خامه ایم🥺به امید اومدنت تیکر میزارم 
بخدا الان سر خودمو میزنم تو دیوار  ایشالا بمیرم راحت شم  ی نفر بهم گفت احتمال خیلی زیاد ...

احتمال بارداری نداری عزیزم. فوقش هم اگه واقعا شرایطش نیست یه فکری براش میکنی. این همه استرس و خودکشی نداره که 

احتمال بارداری نداری عزیزم. فوقش هم اگه واقعا شرایطش نیست یه فکری براش میکنی. این همه استرس و خودکشی ...

چه فکری جز خودکشی باید بکنم؟؟ توروخدا من دوست ندام خود کشی کنم

یکی بهم گفت ممکنه تو ماهای اول طبیعیه

عزیزم منظورشون لکه بینی هست نه پریود کامل🗿🗿😐

اصلا کسی که بارداره نباید پریود شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کاش می دونستی چقدر دلم میخواد بیای توی دلم نون خامه ایم🥺به امید اومدنت تیکر میزارم 
2640
😭 دیگه مردم و زنده شدم 

عزیزم باردار نیستی چرا نمیخوای قبول کنی؟؟ 🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا الان سر خودمو میزنم تو دیوار  ایشالا بمیرم راحت شم  ی نفر بهم گفت احتمال خیلی زیاد ...

یکی چرت گفته اگه بلافاصله بی بی چکت پررنگ بشه بارداری 

۲۶فروردین کجا و خرداد کجا دوبارم پریود شدی

2637
اکن وقت با کی؟؟ تنها؟؟  نانا نیاد ب نتنا ااهت راه سقط میده؟

اره میده فکر کردی همه با خاندانشون میرن سقط؟ انقدر الکی خودتو عذاب نده این مشکلات قابل حل شدنن خودکشی هم لازم نیست. شما هم اصلا باردار نیستی 

ن بابا وقتی پریود شدی حامله نیستی خیلی کم پیش میاد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

اون خون که تو بارداری میبینی زمین تا آسمون با پریود فرق داره!

بیبی چک هم نشون میده دو هفته بعد رابطه بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
2604