2410
2632
عنوان

روانشناسا یا دانشجوهای روان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست
اگ بخوام با منابع الان بخونم ممکنه سالی ک بخوام ارشد بدم منابعش تغییر کنه؟؟

معمولا یکسری منابع معروف از اونا سوال بیشتر میاد

آنقدر ساز می‌ زنیم که زمانه برقصد به ساز ما🌸روزی رسد که زمین خلاف بگردد ز ناز ما

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

اها یعنی روانشناسی فقط😂؟

نع😂بستگی به شخصیت و علایقت داره دیگه وگرنه تو روانشناسی همینجور الکی نمیشه کاره ای شد یه رتبه یکم نمیتونه روادرمانگر خوبی باشه مگر مطالعه فراتر از دانشگاه و به زبان اصلی و...که گفتم تو پستای  قبل

2603
منابعی ک توی گوگل هس میشه با همونا جلو رفت؟🤣😐🤦🏻‍♀️چون معلوم نیس درستن یا ن

تا جایی که من میدونم اینا خوبه ولی کافی شاید نباشه)برای کسی که دولتی بخواد قبول بشه البته (

شخصیت شولتز

آسیب دکتر گنجی و کاپلان و سادوک و یا کتاب dsm5

روش تحقیق دلاور و مدرسان

فیزیولوژی خدا پناهی 

رشد کرین

برای هر درسی بعد از تسلط روب رفرنس اصلی یه رفرنس کمکی هم بخونید مثلا مدرسان

آنقدر ساز می‌ زنیم که زمانه برقصد به ساز ما🌸روزی رسد که زمین خلاف بگردد ز ناز ما
تا جایی که من میدونم اینا خوبه ولی کافی شاید نباشه)برای کسی که دولتی بخواد قبول بشه البته ( شخصیت ش ...

بقیه درسا مث علم نفس و انگیزش و زبان و... نمیدونم

2640
نع😂بستگی به شخصیت و علایقت داره دیگه وگرنه تو روانشناسی همینجور الکی نمیشه کاره ای شد یه رتبه یکم ن ...

همه میگن حرف زدنم خوبه بیشتریاشونم مشکلی دارن باهام درمیون میزارن .. از این مورد اوکیه

من بیشتر دنبال اینم که بدونم ارزش داره چند سال از عمرمو پاش بزارم و نتیجه میبینم؟یعنی بازار کار داره؟

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
اها من اینارو نمیدونستم ممنون که گفتین🙏🏻

خواسش میکنم،، ولی حتما با استادتون هم مشورت بگیرین و به یک جمع بندی کلی برسید

همه میگن حرف زدنم خوبه بیشتریاشونم مشکلی دارن باهام درمیون میزارن .. از این مورد اوکیه من بیشتر دنب ...

روانشناسی فقط مشاوره نیستا

ولی بازار کارش خوبه،خیلی متقاضی داره برای همین باید خیلی تلاش کنی بتونی به جایی برسی

2456

میگه که اون عواطفی که باید نوجوان تجربه کنه ( عملی سازی ) نمی‌خواد تجربه کنه میترسه( در مقابل تجربه ش مقاومت می‌کنه 😐😁🤣 این میشه دفاعی 

...

خودت ربطش بده دیگه منم دانشجوی روان نیستم اصلا 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
روانشناسی فقط مشاوره نیستا ولی بازار کارش خوبه،خیلی متقاضی داره برای همین باید خیلی تلاش کنی بتونی ...

اره میدونم 

دو دلم راستش 

روانشناسی یا ای تی

مسئله این است

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

کیا مث من نه دانشجوی روانشناسن نه 

روانشناس ولی بازم اومدن تایپک۰😂🤧

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات بفرستم:)🤍              دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟😊
همه میگن حرف زدنم خوبه بیشتریاشونم مشکلی دارن باهام درمیون میزارن .. از این مورد اوکیه من بیشتر دنب ...

تو ایران بازار کار درستو حسابی نداره، با فقط پاس کردنو مدرک گرفتن حقیقتش کاره ای نمیشه شد

2604