2454
2561
عنوان

شوهرشو حلوا حلوا کرده

89490 بازدید | 1999 پست

عذر میخام که این تاپیکو زدم، خانوم‌های عزیزحلالم کنید، من جز شماها هیییییییچ کسو ندارم، خواهرا چوب حراج زدن به آبرومون روزگارم سیاهه، بچم شیرخواره س، میشه خواهش کنم پربازدیدش کنید، التماس میکنم، ۱۲۴هزارتا صلوات نذر کردم کمکم کنید ، هرکسی ۱۰۰،۲۰۰تا برداره اگر تو پربازدیدی  بره زود تموم میشه، بیاید یبار تو این سایت اینطوری به هم کمک کنیم، نگید خودت بخون، بخدا خودمم چن تا ختم دارم ختم صلوات وهرشبم نماز استغاثه حضرت زهرا میخونم وهمش قرآن تو بغلمه ودعا میکنم، اشکهای منو بچه شیرخواره م داره پاک میکنه، زندگیمون سیاهه، پربازدیدش کنید رفقا ،کمکم کنید شاید فرجی شد

..........

خوندم،شمام برا من دعا کنید حال خوبی ندارم🌱💚

لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜  اگه کوچه ی صدام یه کوچه ی باریکِ .اگه خونَم بی چراغِ چشمِ تو تاریکه..میدونم آخرِ قصه میرسی به دادِ من لحظه ی یکی شدن تو آیینه ها نزدیکه🤍  اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2564
2456

100

درمان رفلاکس(تاپیک خداحافظی-1) درمان انگل دستگاه گوارش(تاپیک خداحافظی-2) درمان پا درد(تاپیک خداحافظی-3)  لطفااگه تاپیکهام براتون مفید واقع شد فاتحه بخونن واسه بابام

منم ۵۰ تا صلوات میفرستم عزیزم 

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
2568