2777
2789
عنوان

اینو میخوام واسه دوستم بخرم عکس

397 بازدید | 38 پست

چند وقت پیش از جلو مغازه رد میشدیم دو تا مجسمه عین اینارو پسندید منم اتفاقی تو جایی دیدم گذاشتن برا فروش میخوام واسش بخرم ولی سلیقه من نیست 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230606_012953_a9ds.jpgبه نظرتون اینو بخرم یا یه چیزی که سلیقه خودمه؟ خونشون هم خالیه دستشون تنگه نمیتونن چیزی بخرن(چون خانواده ها راصی به ازدواجشون نبودن حمایتشون نکردن) تازه ازدواج کردن خونه خریدن دستشون خیلی تنگه تقریبا نصف خونه خالی ظرف اینا هم ندارن نظرم اینه دو دست هم بشقاب بخرم واسش کنار اینا بدم بهش  

چیزی که خودش دوسداره رو بخر بیشتر خوشحال میشه

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی دستت درد نکنه عزیزم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

جا مجسمه  گلدون طبیعی بخر 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺